Κύκλωμα με ανήλικες: Συνελήφθησαν 26χρονη μαστροπός και 63χρονος πελάτης – Θυμίζει την υπόθεση του Κολωνού

Κύκλωμα με ανήλικες: Συνελήφθησαν 26χρονη μαστροπός και 63χρονος πελάτης – Θυμίζει την υπόθεση του Κολωνού

Η νεαρή γυναίκα κανόνιζε ραντεβού για μια ανήλικη το πρώτο εξάμηνο του 2023

Στη σύλληψη δύο ακόμη προσώπων για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα και θυμίζει την υπόθεση του Κολωνού, προχώρησε η ΕΛΑΣ. Η μία σύλληψη αφορά 25χρονη, η οποία φέρεται να είχε ρόλο μαστροπού, ενώ η δεύτερη έναν 63χρονο πελάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη διευκόλυνε ανήλικη στην εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, στα οποία μετέβαιναν μαζί. Όλα αυτά έγιναν εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Ο 63χρονος, τέλη Αυγούστου του 2023, προέβη σε ερωτικές πράξεις με ανήλικες 16 ετών και 18 ετών, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Αθήνα, έναντι αμοιβής και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ, έκαστη, ενώ επίσης, κατά το παρελθόν, είχε προβεί σε όμοιες πράξεις, επανειλημμένες φορές, με ανήλικη, έναντι χρηματικής αμοιβής 200 ευρώ την κάθε φορά, σε μη προσδιορισμένο επακριβώς χρόνο, αλλά πάντως ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κατά τα έτη 2022 και 2023.

Οι μαστροποί, με βασικό πρωταγωνιστή μία 31χρονη γυναίκα, έβρισκαν ανήλικες κοπέλες τις οποίες έπειθαν να συμμετάσχουν στο κύκλωμα με αντάλλαγμα τα χρήματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε, την 10-01-2024, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων για τα ανωτέρω αδικήματα και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα Εντάλματα Σύλληψης.

Απο την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στα σπίτια των δυο Ελλήνων συλληφθέντων προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο στην οικία του ενός.