Φρίκη για την υπόθεση μαστροπείας με ανήλικα κορίτσια – Η «Λορέλα» από την Αλβανία, ο συνεργός και οι πλούσιοι «πελάτες»

Φρίκη για την υπόθεση μαστροπείας με ανήλικα κορίτσια – Η «Λορέλα» από την Αλβανία, ο συνεργός και οι πλούσιοι «πελάτες»

Πώς δρούσε το κύκλωμα

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν κύκλωμα το οποίο εξέδιδε ανήλικα κορίτσια στην Αττική μέσω διαδικτύου. Η αστυνομία έχει συλλάβει ήδη 3 τρία άτομα σε Εκάλη, Κορυδαλλό και Κολωνό.

Η υπόθεση, όπως μετέδωσε το πρωί του Σαββάτου (13/1) το MEGA αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Οι μαστροποί, με βασικό πρωταγωνιστή μία 31χρονη γυναίκα, έβρισκαν ανήλικες κοπέλες τις οποίες έπειθαν να συμμετάσχουν στο κύκλωμα με αντάλλαγμα τα χρήματα.

Το βασικό θύμα και η δράση του κυκλώματος

Βασικό θύμα του κυκλώματος η «Λορέλα» ήταν μία 15χρονη κοπέλα που είχε προσεγγίσει δήθεν φιλικά ήδη από το 2022 η 31χρονη. Η γυναίκα την έπεισε να αρχίσει να εκδίδεται και μάλιστα της έβρισκε η ίδια «πελάτες», ενώ από την αμοιβή της κοπέλας, η ίδια κρατούσε τα «ποσοστά» της.

Ο τρίτος συλληφθείς συνευρέθηκε ερωτικά, με τις ανήλικες μέσα στο σπίτι του, στον Κορυδαλλό Αττικής, καταβάλλοντας 100 ευρώ στην καθεμία.

Επίσης, τόσο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και σε προγενέστερο χρόνο, είχε συνευρεθεί ερωτικά με τα ανήλικα κορίτσια, τόσο «από κοινού» με αυτές όσο και ξεχωριστά σε διαφορετικούς χρόνους.

Ο 33χρονος φέρεται να ήταν ο φωτογράφος της σπείρας, ο οποίος φωτογράφιζε την 15χρονη αλλά και μία φίλη της 17 ετών.

Επιπλέον, ο 33χρονος ανέβαζε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες προκειμένου να κλείσει ραντεβού στα κορίτσια. Μάλιστα, φέρεται να έκλεισε στις ανήλικες 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 55χρονος άνδρας που συνελήφθη, κατηγορείται ότι το διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου του 2023 μέσα στο σπίτι του στον Κορυδαλλό είχε συνευρεθεί ερωτικά με δύο ανήλικες έναντι αμοιβής.

Η αστυνομία έχει κάνει έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων όπου έχει εντοπίσει πλήθος ψηφιακών πειστηρίων.

Τα αδικήματα που τους αποδίδονται

Τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί από την αστυνομία αφορούν 6 άτομα, τρία που έχουν συλληφθεί και τρία που αναζητούνται.

Κατά περίπτωση τους αποδίδονται τα αδικήματα: μαστροπεία, μαστροπεία με ανήλικη, μαστροπεία με ανήλικη κάτω των 15 ετών, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πορνογραφία.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι αυτής της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν έκανε καταγγελία η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων που φέρεται να είναι θύμα σε αυτή την υπόθεση.