Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: Πώς τις έπειθε να γίνουν «συνοδοί πολυτελείας»

Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: Πώς τις έπειθε να γίνουν «συνοδοί πολυτελείας»

Ποια είναι η 31χρονη καλλονή που κινούσε τα νήματα - Πώς κλείνονταν τα ερωτικά ραντεβού

Σοκάρει η νέα υπόθεση μαστροπείας με θύματα ανήλικες κοπέλες, τις οποίες κύκλωμα στο οποίο φέρεται να κινούσε τα νήματα μια 31χρονη καλλονή από την Αλβανία, η οποία συνελήφθη μαζί με έναν 33χρονο συνεργό της και έναν 55χρονο «πελάτη», τις έπειθε να γίνουν «συνοδοί πολυτελείας».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η 31χρονη η οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις με 15χρονη τότε κοπέλα, τις έβρισκε από τις αρχές του 2022 «πελάτες» για ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής, μέρος των χρημάτων αποκόμιζε και η ίδια. Ο 33χρονος Έλληνας κατηγορούμενος και φίλος της 31χρονης, απέκτησε επαφή από τα μέσα Απριλίου του 2023 με την ανήλικη και με την 17χρονη τότε φίλη της, προτείνοντας να τις διευκολύνει στην αναζήτηση και εύρεση πλούσιων «πελατών» για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή.

Για να επιτύχει το σκοπό του, τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο, μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Ο 55χρονος Έλληνας συλληφθείς, συνευρέθηκε ερωτικά με τις δύο ανήλικες, που έχουν γεννηθεί το 2008 και το 2006 στην Αθήνα, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2023 στην οικία του στον Κορυδαλλό, καταβάλλοντας ως αμοιβή το ποσό 100 ευρώ στην καθεμία.

Επίσης, τόσο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και σε προγενέστερο χρόνο, προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού με αυτές, όσο και ξεχωριστά σε διαφορετικούς χρόνους.