Αχιλλέας Μπέος σε ορκωμοσία δημοτικού συμβούλου: «Εμείς εδώ γαμ…ε και δέρνουμε»

Αχιλλέας Μπέος σε ορκωμοσία δημοτικού συμβούλου: «Εμείς εδώ γαμ…ε και δέρνουμε»

Ο δήμαρχος Βόλου καταφέρθηκε και κατά της προϊσταμένης της Εφορίας Νεωτέρων Μνημείων αποκαλώντας την «Ο Τόφαλος Γεωργίου»

Ο Αχιλλέας Μπέος εξακολουθεί να προκαλεί με την αγοραία συμπεριφορά του απέναντι σε όποιον θεωρεί ως αντίπαλό του, χρησιμοποιώντας χυδαία γλώσσα ενατίον τους.

Έτσι, όπως αναφέρει το gegonota.news, σήμερα 12 Ιανουαρίου ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Αναστασίου πήγε στο δημαρχείο και συγκεκριμένα στο γραφείο του δημάρχου για να ορκιστεί. Εκεί, ο Αχιλλέας Μπέος αφού τον υποθέχθηκε λέγοντας πως γνωρίζει τι γράφει ο κ. Αναστασίου στα κοινωνικά δίκτυα εις βάρος του, ο κ. Αναστασίου τον παρότρυνε να ασχολείται με την δουλειά του και όχι με τις προσωπικές απόψεις των πολιτών και των συμβούλων.

Αφού έγινε η τυπική ορκωμοσία, φεύγοντας ο Αχιλλέας Μπέος φώναξε, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Δώστε ξύδι για κέρασμα. Εμείς εδώ γαμ...ε και δέρνουμε…». Απαντώντας ο δημοτικός σύμβουλος στον τραμπουκισμό του δημάρχου Βόλου, του είπε: «Λυπάμαι για σένα που δεν σέβεσαι τον εαυτό του και τις γυναίκες που έχεις στο γραφείο σου».

Ο δήμαρχος Βόλου όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού καταφέρθηκε με απρεπή χαρακτηρισμό σε βάρος της προϊσταμένης της Εφορίας Νεωτέρων Μνημείων, Κερασίας Γεωργίου, η οποία σταματά τις εργασίες στο παραλιακό μέτωπο της Αγριάς που ξεκίνησε ο Δήμος Βόλου. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο Αχιλλέας Μπέος μετέβη χθες στο σημείο, λαμβάνοντας απόφαση να αρχίσει διαδικασίες «ξηλώματος» των γραμμών του ΟΣΕ, οι οποίες έχουν καταστραφεί μετά τις πλημμύρες. Κλιμάκιο του ΟΣΕ επισκέφθηκε σήμερα το σημείο, όπου τα συνεργεία του δήμου Βόλου εκτελούσαν εργασίες και ζήτησε να σταματήσουν άμεσα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος, με τίτλο «Ο Τόφαλος Γεωργίου ξαναχτυπά!», στρέφεται κατά της προϊσταμένης της Εφορίας Νεωτέρων Μνημείων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, είναι σύμφωνος με την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης της παραλιακής.