Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες – Οι συνομιλίες που «καίνε» τον 51χρονο κρεοπώλη

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες – Οι συνομιλίες που «καίνε» τον 51χρονο κρεοπώλη

«Όλα δείχνουν πως κάτι κακό συνέβη»

Σε θρίλερ χωρίς τέλος έχει μετατραπεί η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι. Κανένα ίχνος του δεν έχει εντοπιστεί από την Πέμπτη (4/1) ενώ το «φως» βλέπουν οι συνομιλίες που είχε με τον 51χρονο φίλου που τον είδε τελευταίος.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (12/1) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο 31χρονος παραμένει άφαντος παρά τις εντατικές έρευνες των Αρχών. Βασικός ύποπτος για την υπόθεση θεωρείται ο 51χρονος φίλος του ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο παραμένει στο κάδρο των ερευνών.

Οι έρευνες έχουν εστιάσει στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, με το Λιμενικό να χτενίζει την περιοχή. Μάλιστα, κοντά στο σημείο που άφησε ο 51χρονος κρεοπώλης τον κυνηγό εντοπίστηκαν ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης.

 

«Όλα δείχνουν πως κάτι κακό συνέβη»

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε πως οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται εντατικά, ενώ έκανε λόγο για αντιφάσεις από την πλευρά του 51χρονου κρεοπώλη.

«Μαζεύονται στοιχεία. Ο 31χρονος είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί υγιής, αρτιμελής και σε καλή κατάσταση. Όλα δείχνουν πως κάτι κακό συνέβη. Ευχής έργον είναι να βρεθεί ο άτυχος νέος» επεσήμανε.