Άγριος ξυλοδαρμός 4χρονου από τον πατριό του στα Μέγαρα: «Δεν θα ησυχάσω αν δεν σου σκοτώσω ένα παιδί» είπε ο δράστης στην μητέρα

Άγριος ξυλοδαρμός 4χρονου από τον πατριό του στα Μέγαρα: «Δεν θα ησυχάσω αν δεν σου σκοτώσω ένα παιδί» είπε ο δράστης στην μητέρα

Ο άνδρας έχει παρελθόν ακραίας βίαιης συμπεριφοράς εναντίον του μικρού αγοριού

Διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι από το Μέγαρα μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον πατριό του, σύμφωνα με την μητέρα του παιδιού. Η αστυνομία αναζητά τον φερόμενο ως δράστη, καθώς όπως καταγγέλλεται έχει παρελθόν ακραίας βίαιης συμπεριφοράς εναντίον του 4χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, που δημοσιεύει η ΕΡΤ, περίπου στα μέσα το 2023 το άτυχο παιδί είχε μεταφερθεί για πρώτη φορά στο νοσοκομείο. Τότε είχε θλαστικά τραύματα και άλλα χτυπήματα, ενώ η μητέρα του παιδιού είχε κατάγματα. Ωστόσο, άγνωστο για ποιον λόγο, δεν κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία.

Πριν από περίπου δύο μήνες το ίδιο παιδί είχε μεταφερθεί και πάλι στο Νοσοκομείο Παίδων, καθώς έφερε εγκαύματα. Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου ενημέρωσε την εισαγγελέα για το περιστατικό. Η εισαγγελία απευθύνθηκε στην αστυνομία και ζήτησε τα στοιχεία διεύθυνσης του παιδιού και της μητέρας. Ωστόσο δεν ζητήθηκε, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, να διενεργηθεί προανάκριση.

Επίσης, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είχε αναφερθεί αιτία ούτε για τα εγκαύματα, ούτε για τα χτυπήματα που έφερε το παιδί, γιατί η μητέρα φοβόταν να μιλήσει, κάτι το οποίο δεν συνέβη χθες. Κατονόμασε ως δράστη τον σύντροφό της.

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση της μητέρας, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν γύρισε χθες το μεσημέρι στο σπίτι τους και είδε τον συντροφό της να χτυπάει τον 4χρονο της είπε ότι δεν θα ησυχάσει εάν δεν της σκοτώσει ένα παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, είδα τον σύντροφό μου να κακοποιεί το τετράχρονο παιδί μου. Του έβαλα τις φωνές κι αυτός μου είπε ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν μου σκοτώσει ένα παιδί».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο 25χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της αλλά και στην ίδια.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη έγινε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ στον καταυλισμό των Μεγάρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.