Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Δε βρέθηκαν ίχνη αίματος στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του 51χρονου

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Δε βρέθηκαν ίχνη αίματος στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του 51χρονου

Οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για την ανεύρεση του αγνοούμενου, όσο και για νέα στοιχεία από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τις έρευνες των Αρχών να συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.

Οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή που άφησε το τελευταίο του στίγμα ο 31χρονος και επικεντρώνονται στις κινήσεις του 51χρονου κρεοπώλη, που φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, εκείνο το βράδυ τον μετέφερε από το σπίτι του στα ΤΕΙ Μεσολογγίου, για να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Live News ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, «κλειδί» στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του 51χρονου να κινείται στην παλιά εθνική οδό. Παρά το γεγονός όμως ότι έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, δεν εντοπίζεται σε κάμερα ασφαλείας από βενζινάδικο που υπάρχει λίγο πιο κάτω. Έτσι, οι αστυνομικοί υποθέτουν πως ο κρεοπώλης έχει στρίψει νωρίτερα.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στην ορεινή Ναυπακτία. Από την έρευνα έχει προκύψει, ότι δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη. Ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει, αν ήταν μόνος του στο αμάξι ή στα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους από τις κάμερες φαίνεται να υπάρχει και συνοδηγός στο αμάξι.

Οι έρευνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται, ώστε να διαπιστωθεί από το στίγμα του κινητού του ποια διαδρομή έχουν ακολουθήσει.