Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τι υποστηρίζει ο 51χρονος που τον είδε τελευταίος

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τι υποστηρίζει ο 51χρονος που τον είδε τελευταίος

Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις του, τα κενά και τα ψέματα - Τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα στην διάθεσή τους οι Αρχές

«Έχω κενά μνήμης, ξέρω ότι δεν με πιστεύετε, γνωρίζω ότι επιβαρύνω τη θέση μου, αλλά δε θυμάμαι» λέει και ξαναλέει διαρκώς στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου ο 51χρονος κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, πριν χαθούν τα ίχνη του στις 4 Ιανουαρίου.

Ο 51χρονος που νωρίτερα σήμερα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή για παράνομη οπλοκατοχή και αφέθηκε ελεύθερος, προσήχθη αμέσως μετά εκ νέου στην Ασφάλεια, προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις για την τελευταία του συνάντηση με τον αγνοούμενο Μπάμπη, καθώς όπως αναφέρει το messolonghinews.gr, στην προηγούμενη κατάθεσή του έπεσε σε αντιφάσεις, τόσο αναφορικά με τις κινήσεις του, όσο και με τους χρόνους που επικαλείται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 51χρονος υποστήριξε ότι στις 20:30 πήρε τον 31χρονο από το σπίτι του, προκειμένου να τον πάει να συναντήσει έναν φίλο του, για να πάνε μαζί για κυνήγι. Τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων και είπε ότι έκανε αναστροφή και επέστρεψε άμεσα σπίτι του. Σύμφωνα με τα στοιχεία ωστόσο, δεν έκανε αναστροφή, καθώς το σπίτι του ήταν σε μια απόσταση 10 λεπτών από το σημείο που άφησε τον κυνηγό και όχι πάνω από μία ώρα που έκανε να φθάσει σε αυτό.

Κάμερα ασφαλείας όμως τον κατέγραψε στις 21:41 να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ 4 λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε, ότι απενεργοποιήθηκε το κινητό του 31χρονου. Ερωτηθείς από τους αστυνομικούς, γιατί τους είπε ψέματα, τόσο για τον χρόνο, όσο και για την επιστροφή στο σπίτι του, αυτός υποστήριξε, ότι είχε πάει για σωματική ανάγκη και γι’ αυτό άργησε να επιστρέψει στην οικία του. Στη συνέχεια δεν απάντησε σε άλλες ερωτήσεις και επικαλέστηκε ότι είχε κάνει χρήση χασίς και δεν θυμάται τίποτα.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να σπάσουν τους κωδικούς του δεύτερου κινητού που είχε μαζί του ο 51χρονος, καθώς όπως προέκυψε, μετά από σύντομη επικοινωνία που είχε με τον 31χρονο, άφησε το τελέφωνο που χρησιμοποιεί στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εντοπιστεί η διαδρομή, που ακολούθησε εκείνο το βράδυ από τις κεραίες. Ωστόσο, αν ανοίξουν το δεύτερο κινητό του, θα μπορέσουν να δουν τη διαδρομή που ακολούθησε.