Συνελήφθη ο πατέρας που είχε απαγάγει το ένα από τα παιδιά του στους Σοφάδες Καρδίτσας

Συνελήφθη ο πατέρας που είχε απαγάγει το ένα από τα παιδιά του στους Σοφάδες Καρδίτσας

Σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λάρισας για ανθρωποκτονία

Συνελήφθη στους Σοφάδες Καρδίτσας από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος άνδρας, ο οποίος στις 7 Ιανουαρίου είχε απαγάγει το ένα από τα παιδιά του, ενώ εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης εναντίον του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, αρπαγή, σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε προχθές αργά το βράδυ, ο δράστης μετέβη στην οικία της πρώην συζύγου του στους Σοφάδες, όπου διαμένει με τη μητέρα της και τα ανήλικα τέκνα της και αφού εισήλθε βίαια, επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του χτυπώντας την με τα χέρια του, καθώς και την μητέρα της, ενώ επιπλέον κρατώντας μαχαίρι και κατσαβίδι, τραυμάτισε με το μαχαίρι στο μηρό την μητέρα της.

Ακολούθως, άρπαξε το μικρότερο ανήλικο τέκνο τους και διέφυγε. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη τις μεταμεσονύχτιες ώρες χθες πεζό, ο οποίος στην θέα των αστυνομικών άφησε το τέκνο και διέφυγε. Μετά από νέες αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λάρισας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.