Ξεσπούν οι γονείς του 13χρονου που δέχτηκε άγρια επίθεση από τρεις ανήλικους στην Αγία Παρασκευή

Ξεσπούν οι γονείς του 13χρονου που δέχτηκε άγρια επίθεση από τρεις ανήλικους στην Αγία Παρασκευή

«Γιατί τόση κακία, γιατί στην ηλικία αυτή τα παιδιά να είναι έτσι» - Οι δύο από τους τρεις δράστες έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται

Ξεσπούν οι γονείς του 13χρονου που δέχτηκε άγρια επίθεση από τρεις ανηλίκους έξω από το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή.

Οι δράστες, εκ των οποίων τον έναν τον γνώριζε το θύμα, είχαν στήσει ενέδρα και αφού βανδάλισαν το αυτοκίνητο του πατέρα του και έριξαν αυγά στο σπίτι της οικογένειας, τον έπιασαν στον δρόμο, τον χτύπησαν, του πήραν τα παπούτσια και τον τραβούσαν βίντεο, ενώ απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν, εάν μιλούσε για όσα πέρασε. Η μητέρα του 13χρονου αποκάλυψε, ότι το παιδί βρίσκεται σε σοκ και δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι.

Μάλιστα, την Δευτέρα θα πάει στο σχολείο και θα αντικρίσει τα παιδιά που του επιτέθηκαν. «Του έδωσαν μπουνιές στη μύτη, ο ένας που τον γνώριζε κιόλας. Στη συνέχεια τον έβαλαν να γονατίσει κάτω και τον τράβηξαν βίντεο, όπως ήταν χτυπημένος» είπε η μητέρα του παιδιού μιλώντας στο MEGA. «Όπως μου διηγήθηκε, όταν γύρισε, τον άρπαξε ένα παιδί, που τον γνώριζε, τον χτύπησαν, έψαξαν να δουν αν είχε χρήματα στις τσέπες του, του έβγαλαν τα παπούτσια και τα κράτησαν. Τον απείλησαν, ότι έχουν σουγιά, όταν πέρασε ένα ζευγάρι, για να μην τους μιλήσει» πρόσθεσε η μητέρα του θύματος της επίθεσης.

«Τον άφησαν να φύγει ξυπόλητος μαζί με τον σκύλο, λέγοντάς του, ότι αν τολμήσει να πει τίποτα στους γονείς του, θα τον περιποιηθούν κι αυτόν και την οικογένειά του με όπλο. Ήρθε το παιδί στο σπίτι τρομαγμένο κλαίγοντας, ξυπόλητος, με τη μύτη του κατακόκκινη, με αίματα και άρχισε να λέει "μαμά με χτύπησαν"» ξέσπασε η μητέρα του και αναρωτήθηκε «γιατί τόση κακία, γιατί στην ηλικία αυτή τα παιδιά να είναι έτσι. Προσέξτε να παιδιά σας, γιατί αύριο αυτά τα παιδιά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν».

«Φοβάται για τη ζωή του»

Ο πατέρας του 13χρονου θύματος μιλώντας στο MEGA είπε, ότι το παιδί του έχει «μετατραυματικό σοκ». «Είναι κλεισμένο μέσα, είπε στον αστυνόμο, ότι φοβάται για την ζωή του» είπε ο πατέρας του, ο οποίος έκανε λόγο για σκληρούς εγκληματίες, που γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν, καθώς φορούσαν όπως είπε «μπαλακλάβα για να μην αναγνωρίζονται» και χτύπησαν τον γιο του με κλειδιά στο χέρι. «Αυτά παιδιά έχουν διαρπάξει τέσσερα κακουργήματα» πρόσθεσε.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, οπότε ο 13χρονος βγήκε από το σπίτι μαζί με τον σκύλο του για βόλτα, όταν στην οδό Λυκείου συνάντησε τους τρεις που του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν. Η συμμορία των ανηλίκων έκανε σωματικό έλεγχο στον 13χρονο για το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και χρήματα, ενώ με χρήση σωματικής βίας τον ανάγκασε να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος.

Μάλιστα, τον κατέγραφαν και στο κινητό τους. Σύμφωνα με την καταγγελία, για λίγα λεπτά του άρπαξαν και τον σκύλο, απειλώντας τον 13χρονο, ότι δεν θα τον ξαναδεί, αναγκάζοντας τον να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει υβριστικά και χυδαία για δύο κοπέλες μπροστά στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου, που τον κατέγραφαν. Μάλιστα, ο ανήλικος που παραμένει άγνωστος, τον απείλησε ότι έχει πιστόλι και δεν θα διστάσει να τον σκοτώσει.

Στη συνέχεια, οι φερόμενοι ως δράστες έφυγαν από το σημείο και έστειλαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του 13χρονου το βίντεο που κατέγραψαν. Λίγη ώρα νωρίτερα, τα ίδια άτομα είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του το ανήλικο θύμα, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν λερώσει πετώντας σκουπίδια στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του πατέρα του 13χρονου.