Επίθεση με γροθιές από πυγμάχο για το πάρκινγκ δέχτηκε υπάλληλος Ειρηνοδικείου στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση με γροθιές από πυγμάχο για το πάρκινγκ δέχτηκε υπάλληλος Ειρηνοδικείου στη Θεσσαλονίκη

Ο αλλοδαπός έψαχνε σε κατάσταση μέθης το αυτοκίνητό του και χτύπησε τον 49χρονο, επειδή του απαγόρευσε την είσοδο στο πάρκινγκ των δικαστηρίων

Επίθεση από 29χρονο Βούλγαρο δέχτηκε χθες το πρωί, 49χρονος υπάλληλος του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην περιοχή του δικαστικού μεγάρου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ3, ο 29χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος είναι επαγγελματίας πυγμάχος, βγήκε από κέντρο διασκέδασης στην περιοχή των Σφαγείων σε κατάσταση απόλυτης μέθης και αφού περπάτησε μεγάλη απόσταση αναζητώντας το αυτοκίνητό του, έφθασε στο υπόγειο πάρκινγκ των δικαστηρίων. Εκεί, βρήκε τον 49χρονο από τον οποίο ζήτησε να περάσει και ενώ ο υπάλληλος του μετέφερε ευγενικά, ότι δεν είναι το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ των δικαστηρίων και δεν μπορεί να μπει σε αυτό, τότε ο πυγμάχος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, στο κεφάλι και με το γόνατο τον χτύπησε στα πλευρά, ρίχνοντας τον κάτω.

Ο δράστης συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σε βάρος του 30χρονου πυγμάχου ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων και ορίστηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ ο Βούλγαρος αφέθηκε μέχρι τότε ελεύθερος.