Κλέφτης για κλάματα στην Φθιώτιδα, άφησε το κινητό του στο σπίτι που διέρρηξε

Κλέφτης για κλάματα στην Φθιώτιδα, άφησε το κινητό του στο σπίτι που διέρρηξε

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους και πάνω στη βιασύνη του να φύγει, πήρε το κινητό του ιδιοκτήτη αντί του δικού του

Θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψη ενός γκαφατζή διαρρήκτη στη Φθιώτιδα, ο οποίος αφού σκαρφάλωσε 3,5 μέτρα και να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα για να μπει στο σπίτι-στόχο του στον Αχινό Στυλίδας, φεύγοντας ξέχασε το κινητό του στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιανουαρίου, στο σπίτι 74χρονης που βρισκόταν μόνη της στο σπίτι, καθώς ο σύζυγός της απουσίαζε και κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό της. Ξαφνικά είδε έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα, να ψάχνει τα πράγματά της. Πριν προλάβει να φωνάξει, ο άγνωστος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο θρασύτατος κλέφτης, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχε εισέλθει στο δωμάτιο που κοιμόταν και είχε απομακρύνει από κει συρτάρι επίπλου και την τσάντα της, τα οποία έψαξε με την ησυχία του σε παρακείμενο δωμάτιο! Τελικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, έκλεψε μόνο το πορτοφόλι της γυναίκας που περιείχε 90 ευρώ, ενώ κάποια κοσμήματα μικρής αξίας δεν τα πήρε μαζί του.

Ομοίως και τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, τα οποία ο δράστης είχε ακουμπισμένα στο μπράτσο του καναπέ και υπέθεσαν, ότι δεν πρόλαβε να τα πάρει μαζί του. Αργότερα όμως διαπίστωσαν, ότι το ένα από τα κινητά δεν ήταν δικό τους και έλειπε το κινητό του συζύγου! Προφανώς ο δράστης πάνω στη βιασύνη του, μπέρδεψε το κινητό του και πήρε το κινητό του συζύγου της 74χρονης, το οποίο βέβαια και απενεργοποίησε.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο ΑΤ Στυλίδας που ανέλαβε την προανάκριση.