Αράχωβα: Καταγγέλλει ότι μόλις κατέθεσε για την υπόθεση του Όλιβερ, έριξαν φόλες στο πάρκο που πάει το σκύλο της

Αράχωβα: Καταγγέλλει ότι μόλις κατέθεσε για την υπόθεση του Όλιβερ, έριξαν φόλες στο πάρκο που πάει το σκύλο της

«Δεν υπάρχει στην Ελλάδα ζώο με δόντι μήκους 11 εκατοστών» επισημαίνει η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το χάσκι

Στην κατάθεσή της για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα αναφέρθηκε η δημοσιογράφος του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη, η οποία κατήγγειλε μιλώντας στο OPEN, ότι την ίδια ημέρα που κατέθεσε, ο σκύλος της γλίτωσε από θαύμα από φόλες που έριξαν στο πάρκο, όπου τον βγάζει βόλτα, αλλά τραυματίστηκε από γυαλιά που υπήρχαν εκεί.

Όπως είπε, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής της έρευνας για την υπόθεση, προέκυψαν καταγγελίες, που διερεύνησε και «αν βρίσκουμε στοιχεία που δεν εξηγούνται με τη λογική να απευθυνόμαστε στις Αρχές. Έδωσα μία κατάθεση 4,5 ωρών. Μακάρι να οδηγηθούμε στον δράστη, που έκανε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Το έχω πει δημόσια, από την επαφή μου με τους ανθρώπους που εξέτασαν τον Όλιβερ, η λογική μου, μου υπαγορεύει να πιστεύω, ότι άνθρωπος έκανε αυτό το έγκλημα».

«Δεν υπάρχει στην Ελλάδα ζώο με δόντι μήκους 11 εκατοστών»

Σύμφωνα με την κτηνίατρο που εξέτασε τον Όλιβερ, υπήρχαν τομές με μήκος 7 εκατοστών στο εσωτερικό του ζώου. Αν αυτό έγινε από δόντι, θα πρέπει να δεχτούμε, όπως επισημαίνει, ότι στην ελληνική πανίδα υπάρχει ζώο, που έχει δόντι μήκους 10-11 εκατοστών. «Ο Όλιβερ δεν είχε δαγκωματιές. Δεν γνωρίζω κανένα ζώο, που να αφαιρεί περιλαίμια ή που όταν το αφαιρέσει, μετά το εξαφανίζει. Καθυστέρησαν πάρα πολύ οι έρευνες, ξεκίνησαν μετά τον σάλο».