Συντετριμμένος ο Στέλιος Ρόκκος στην κηδεία του αδερφού του, Νίκου – Θα ταφεί δίπλα στον Κώστα, που πέθανε ξαφνικά τον Ιούνιο του 2021

Συντετριμμένος ο Στέλιος Ρόκκος στην κηδεία του αδερφού του, Νίκου – Θα ταφεί δίπλα στον Κώστα, που πέθανε ξαφνικά τον Ιούνιο του 2021

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έστειλαν στεφάνι

Σήμερα (3/12) τελέστηκε η κηδεία του Νίκου Ρόκκου, αδερφού του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη θάλασσα το περασμένο Σάββατο 30/12, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα αίτια του θανάτου του.

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν από τα πλέον αγαπητά άτομα όχι μόνο στο χωριό του, Καλλιόπη, που πρόσφατα τον ανέδειξε και πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, όπου και ζούσε, αλλά και σε ολόκληρη τη Λήμνο, όπου είχε παντού φίλους.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha μετέδωσε πλάνα από την εκκλησία όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο Νίκος Ρόκκος θα ταφεί δίπλα στον αδερφό του, Κώστα, που πέθανε ξαφνικά τον Ιούνιο του 2021, από ανακοπή.

Συνεντριμμένος ο Στέλιος Ρόκκος

Στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν, ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίζεται συντετριμμένος να περπατάει δίπλα στη σύζυγό του Λελέ Γκόφα.

 

Στο μεταξύ, με δηλώσεις της η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου, Χαριστή Δημητρίου, ανέφερε πως ο γνωστός τραγουδιστής είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και γενικότερα αδυνατεί να διαχειριστεί την απώλεια του Νίκου δύο χρόνια μετά το θάνατο του αδερφού τους, Κώστα.

«Ο Νίκος είχε κάνει εξετάσεις πριν από ενάμιση μήνα και όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω τώρα ακριβώς τι. Πήγαινε σε καρδιολόγο και έκανε τσεκ, γιατί μετά τον Κώστα και μετά το έμφραγμα του Στέλιου είχε ταρακουνηθεί πάρα πολύ και το έψαχνε.

Και ο αδελφός του και ο Στέλιος πέρυσι είχε κάνει αυτό το έμφραγμα, οπότε έκανε εξετάσεις και εκείνος. Αν δεν ήταν ένας μήνας, ήταν δύο. Είχα μιλήσει μαζί του και "κορόιδευε" και τα αδέλφια του, "δείτε πόσο καλά είμαι εγώ και εσείς…". Είχε πάει σε καρδιολόγο για τσεκ, ναι.

 

Δεν ξέρω και κατά πόσο ήταν εξειδικευμένες οι εξετάσεις, γιατί μ’ ένα καρδιογράφημα δεν μπορείς να δεις αν είσαι εκατό τις εκατό καλά. Γενικά, όμως, ήταν προσεκτικός. Έκανε δηλαδή, γενικά, πέρα από την καρδιά, έκανε τσεκ απ συνέχεια.

Ακούγονται πάρα πολλά. Τώρα, σίγουρα, δεν αισθάνθηκε καλά, γιατί είχε βγάλει τη σημαδούρα και τα βαρίδια και ένας άνθρωπος που τα βγάζει, τα πετάει αυτά από πάνω του, σίγουρα δε νιώθει καλά.

Ο Στέλιος δεν είναι έτοιμος να τα διαχειριστεί ακόμα, ούτε θέλει κάποιον στο σπίτι και μέχρι χθες δεν είχε πάει ούτε στη μαμά του. Είναι η αδελφή του εκεί. Εννοείται, δεν είναι μόνη της. Έχουν έρθει και όλα τα παιδιά και είναι όλα μαζί εκεί».

Στεφάνι έστειλαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη

Παράλληλα, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», στεφάνι έστειλαν πολλοί καλλιτέχνες, φίλοι του Στέλιου Ρόκου και ανάμεσά τους ήταν ο Σάκης Ρουβάς και η Κατια Ζυγούλη.