Βρέθηκε η μία από τις δύο 16χρονες που είχαν εξαφανισθεί από το Παγκράτι

Βρέθηκε η μία από τις δύο 16χρονες που είχαν εξαφανισθεί από το Παγκράτι

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη Αναστασία Μ.

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 16χρονης Σάρας Μ., η οποία είχε εξαφανιστεί στις 19 Δεκεμβρίου από το Παγκράτι μαζί με την φίλη της Αναστασία Μ., η οποία εξακολουθεί να αγνοείται.

Το κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του και η οικογένειά της εκφράζει την ανακούφισή της. Οι λόγοι της εξαφάνισής της διερευνώνται. Για την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών είχε ενεργοποιηθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά από αίτημα των οικογενειών τους, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι κινδυνεύουν οι ζωές τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό της Αναστασίας Μ. η οποία δεν έχει βρεθεί ακόμα. Η Αναστασία έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και είχε σχολική τσάντα.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.