Σε κωματώδη κατάσταση για εννέα μήνες μέχρι το θάνατό της η Λιάνα-Εύα Αμούτζα

Σε κωματώδη κατάσταση για εννέα μήνες μέχρι το θάνατό της η Λιάνα-Εύα Αμούτζα

Το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει ισχυρίστηκε ο αδελφός του μοντέλου και ιδιοκτήτριας αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς

Απεβίωσε την παραμονή των Χριστουγέννων σε ηλικία 46 ετών η Λιάνα-Εύα Αμούτζα  βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμη την τοπική κοινότητα του Βόλου. Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, ο αδελφός του γνωστού μοντέλου και ιδιοκτήτριας αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς μίλησε στην εκπομπή «Tlive» του Alpha.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πόπης Παπαδοπούλου στην ενημερωτική εκπομπή η Λιάνα-Εύα Αμούτζα πριν από εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Όπως αποκάλυψε ο αδελφός της, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει, οι γιατροί κατάφεραν να την επανάφεραν, ενώ επί εννέα μήνες ήταν σε κωματώδη κατάσταση, καθώς είχε υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα "μηδέν", ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά.

Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ο αδελφός της.