Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: Δικογραφία σε βάρος 50 χούλιγκαν σχηματίζει η Αστυνομία

Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: Δικογραφία σε βάρος 50 χούλιγκαν σχηματίζει η Αστυνομία

Καθημερινά εξετάζονται νέα πρόσωπα, ενώ αναμένονται οι επαληθεύσεις στοιχείων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και τα δεδομένα από τις άρσεις απορρήτου

Δικογραφία για περίπου 50 χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να καταλήξει σήμερα μετά από μάχη 20 ημερών στην εντατική ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, αναμένεται να σχηματίσει η Αστυνομία εντός του Ιανουαρίου.

Αυτός είναι ο βασικός στόχος των μεθοδικών ερευνών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, που ερευνούν τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλο. Όπως είπε στο MEGA, καθημερινά στο κτίριο της ΓΑΔΑ δίνουν το παρόν αρκετά πρόσωπα που σχετίζονται ή έχουν γνώση των επεισοδίων και οι οποίοι προχωρούν σε «άτυπες» συζητήσεις με τους αστυνομικούς ή δίνουν καταθέσεις.

Το κύριο ενδιαφέρον της Αστυνομίας έχει στραφεί στην διασταύρωση και στην επαλήθευση των σχετικών αναφορών στα ευρήματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., αλλά κι από τα δεδομένα από τις άρσεις απορρήτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, δεν αναμένεται στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν ενδιάμεσες συλλήψεις ή άλλες κινήσεις των αρμόδιων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που κινούνται με απόλυτη μυστικότητα και σε διαρκή συνεργασία με την Εισαγγελία Πειραιά, προκειμένου να υπάρχει μία ολική διαλεύκανση όσων συνέβησαν στου Ρέντη.