Πέθανε ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη

Πέθανε ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη

Ο 31χρονος κατέληξε ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας

Έχασε τη μάχη ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Όλα έγιναν έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο αστυνομικός κατέληξε ύστερα από νοσηλεία περισσότερων από 20 ημερών στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στους κόλπους της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ». Αυτή είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο από το νοσοκομείο για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, ο αστυνομικός κατά τη διάρκεια του πρώτου χειρουργείου υπέστη καρδιακή ανακοπή, του έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά. Τότε οι γιατροί σημείωναν πως «είναι νωρίς για να διαπιστώσουμε εάν η τεράστια απώλεια αίματος έχει προκαλέσει μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη».

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αστυνομικός είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του. Συγκεκριμένα, αφαιρέθηκε από το πόδι του ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους. Υπήρχαν μεγάλες καταστροφές σε ιστούς, καθώς και κακώσεις.

Για την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές, προκειμένου να διαμορφωθεί το κατηγορητήριο για τον 18χρονο που κρατείται, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των άλλων εμπλεκομένων στα επεισόδια, ώστε να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.