Στο νοσοκομείο πέντε μαθητές από ποτά «μπόμπες» σε μπαρ στο Γκάζι

Στο νοσοκομείο πέντε μαθητές από ποτά «μπόμπες» σε μπαρ στο Γκάζι

Τι καταγγέλλουν γονείς

Στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου κατέληξαν πέντε μαθητές μετά από κατανάλωση νοθευμένων ποτών σε χριστουγεννιάτικο πάρτι, που διοργάνωσαν σε μπαρ στο Γκάζι.

Οι γονείς καταγγέλλουν τους υπεύθυνους του καταστήματος, ότι όχι μόνο αθέτησαν τη συμφωνία που είχαν κάνει με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά έφτασαν στο σημείο να σερβίρουν νοθευμένα ποτά στα παιδιά τους. Αυτό όπως υποστηρίζει πατέρας μαθητή, είχε σαν αποτέλεσμα να μεταφερθούν πέντε ανήλικοι σε νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Ευτυχώς δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή κανενός.

Ο πατέρας ενός από τους μαθητές μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», για το τι συνέβη. «Την Πέμπτη κι ενώ είχαμε κανονίσει σαν Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων να πάνε τα παιδιά μας να κάνουν το χριστουγεννιάτικό τους πάρτι και είχαμε συμφωνήσει με ένα μαγαζί να πάνε να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά, δώσαμε στο συγκεκριμένο μαγαζί 200 ευρώ που θα τους έδιναν μόνο μπύρες χωρίς αλκοόλ, ένα κρασί με πολύ χαμηλό αλκοόλ και σανγκρία, σε περίπτωση που ζητούσαν κάτι. Κάποια από αυτά τα παιδιά επειδή είναι Α’ Λυκείου και θέλουν να είναι λίγο ανεξάρτητα, λίγο από όλα, αφήσαμε εμείς οι γονείς να μπορούν να πάρουν ένα ταξί για να μπορούν να γυρίσουν πίσω στα σπίτια τους», είπε αρχικά.

Συνέχισε λέγοντας ότι «αντί αυτού, τα παιδιά κάπως ξεψάρωσαν και άρχισαν και παράγγελναν μπουκάλια ουίσκι, βότκα, με αποτέλεσμα από τα 22 παιδιά που πήγαν στο πάρτι το συγκεκριμένο, γύρω στις 02.00 η ώρα τα ξημερώματα, πέντε από αυτά τα παιδιά βρέθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων όπου τους έγιναν πλύσεις στομάχου. Από τους γιατρούς διαπιστώσαμε ότι τα ποτά ήταν "μπόμπες", με αποτέλεσμα ότι είχαν προβλήματα».