Πατροκτονία στα Καλύβια: Με δύο μαχαίρια κατέσφαξε τον 71χρονο – «Μας κακοποιούσε για χρόνια»

Πατροκτονία στα Καλύβια: Με δύο μαχαίρια κατέσφαξε τον 71χρονο – «Μας κακοποιούσε για χρόνια»

Ο 16χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι περίμενε να ενηλικιωθεί, για να φύγει και αυτός από το σπίτι, όπως η 45χρονη μητέρα του και ο 19χρονος αδελφός του

«Μας κακοποιούσε για χρόνια» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στα Καλύβια.

Όταν έφτασαν στη μονοκατοικία οι πρώτοι αστυνομικοί, ο ανήλικος φέρεται να τους είπε, ότι αγανάκτησε λόγω της συμπεριφοράς του πατέρα του, δεν άντεξε και έφτασε στο σημείο να τον σκοτώσει. Αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ο 16χρονος υποστήριξε, ότι ο ίδιος, ο αδελφός του και η μητέρα τους έχουν υποστεί για πολλά χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά και για αυτό το λόγο η μητέρα με τον 19χρονο αδελφό του είχαν αναγκαστεί να φύγουν από το σπίτι, κάτι που σκόπευε να κάνει και ο ίδιος όταν ενηλικιωνόταν.

Η οικογενειακή τραγωδία διαδραμματίστηκε χθες βράδυ στη μονοκατοικία που έμενε ο 71χρονος με το μικρότερο γιό του στα Καλύβια. Η πρώην σύντροφος του θύματος, 45 ετών, έμενε με το μεγαλύτερο παιδί τους σε άλλο σπίτι σε κοντινή περιοχή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος επιτέθηκε με δύο μαχαίρια στον πατέρα του, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι και του κατάφερε πολλά τραύματα σε κοιλιά, θώρακα και πλάτη.

Ο 71χρονος προσπάθησε να τρέξει και έπεσε αιμόφυρτος στην αυλή. Λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ ο 16χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε, ότι μετά από καυγά σκότωσε με μαχαίρι τον 71χρονο πατέρα του. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν μέσα στα αίματα τον άνδρα και πέρασαν χειροπέδες στον ανήλικο δράστη.