Αράχωβα: «Βασάνισε τον Όλιβερ 100 μέτρα από το σπίτι του»

Αράχωβα: «Βασάνισε τον Όλιβερ 100 μέτρα από το σπίτι του»

Ένας άνδρας φέρεται να κατέθεσε για δεύτερη φορά και έδωσε στις Αρχές νέα στοιχεία για την κακοποίηση του σκύλου

Όσο καθυστερεί το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για τα αίτια θανάτου του Όλιβερ, του χάσκι που φέρεται να υπέστη βάναυση κακοποίηση στην Αράχωβα, τόσο φουντώνουν τα σενάρια για το ποιος κρύβεται πίσω από την κακοποίησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το Mega, μάρτυρας βρέθηκε ενώπιον των αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε ακόμα περισσότερα στοιχεία για τη νύχτα που βασανίστηκε το χάσκι. Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε, ότι γνωρίζει μέχρι και το σημείο όπου βασανίστηκε ο σκύλος, λέγοντας πως είναι μόλις 100 μέτρα από το σπίτι όπου έμενε το άτυχο τετράποδο και γι’ αυτό κατάφερε να επιστρέψει σε τραγική κατάσταση.

«Ξέρουν το όνομα του δράστη» λένε οι φιλοζωικές οργανώσεις

Παράλληλα, χθες η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, υποστήριξε ότι γνωρίζει το όνομα του ανθρώπου που κακοποίησε τον Όλιβερ. Η κ. Πουλτίδου ισχυρίστηκε, ότι είναι ένας άνθρωπος με υψηλές διασυνδέσεις και ότι έχουν στα χέρια τους βίντεο, που τον προδίδει.

«Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του, με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην Αστυνομία η οποία "κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Focus FM.