Φρικτή κακοποίηση χάσκι στην Αράχωβα: «Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του»

Φρικτή κακοποίηση χάσκι στην Αράχωβα: «Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του»

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων κάνει λόγο για δράστη ο οποίος όπως λέει «έχει γερό δόντι»

Γνωστό στις αρχές φαίνεται πως είναι το όνομα του ανθρώπου, που φέρεται να κακοποίησε άγρια τον Όλιβερ, το οκτάχρονο χάσκι στην Αράχωβα, η υπόθεση του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, σε συνέντευξή της στον ρ/σ Focus, αποκάλυψε πως πολλοί γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστη του φριχτού βασανισμού του Όλιβερ και μίλησε για έναν άνθρωπο, που έχει «γερό δόντι σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς». Η κ. Πουλτίδου τόνισε, ότι «ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα, μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε», για να προσθέσει: «Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην Αστυνομία, η οποία "κοιμάται όρθια". Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι».

«Θα εκπλαγείτε, δεν είναι σεξουαλικό έγκλημα»

Στη συνέχεια η κ. Πολυτίδου είπε, ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. «Θα εκπλαγείτε, γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκλημα το σεξουαλικό. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει, το οποίο θα αποκαλυφθεί, μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος. Αν αρχίσουμε να βγάζουμε τέτοια στοιχεία στη δημοσιότητα, θα κρυφτεί» υποστήριξε χαρακτηριστικά.