Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ο 33χρονος συλληφθείς είχε εμπλακεί σε παρόμοιο επεισόδιο και πριν 8 χρόνια

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ο 33χρονος συλληφθείς είχε εμπλακεί σε παρόμοιο επεισόδιο και πριν 8 χρόνια

Είχε βρεθεί σε μπαρ στα Βριλήσσια με συγγενικό του πρόσωπο, καυγάδισαν με δύο Έλληνες και πυροβόλησαν τραυματίζοντας τον ένα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του 33χρονου Αλβανού, ο οποίος προφυλακίστηκε σήμερα για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, για τους πυροβολισμούς σε βάρος τριών νέων από τηην Κρήτη στο Γκάζι από τον 37χρονο «πιστολέρο» συμπατριώτη του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, ο 33χρονος συμμετείχε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς και τραυματισμό σε μπαρ πριν από 8 χρόνια στα Βριλήσσια. Ο 25χρονος τότε είχε βρεθεί στο μπαρ με συγγενικό του πρόσωπο και καυγάδισαν με δύο Έλληνες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, συγγενικά πρόσωπα του 33χρονου διατηρούν επιχείρηση εστίασης στην περιοχή των Βριλησσίων.

Από το συμβάν στα Βριλήσσια είχε τραυματιστεί στο πόδι ο ένας εκ των δύο Ελλήνων, που είχαν αναμειχθεί στον καυγά με τον 33χρονο και το συγγενικό του πρόσωπο. Στην απολογία τους τότε οι δράστες είχαν αναφέρει, ότι πυροβόλησαν στο έδαφος και η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε στο πόδι το θύμα.

Ως προς την προφυλάκιση του 33χρονου, προσμέτρησε σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και ο ισχυρισμός του, ότι δεν ήξερε ποια ήταν η δράση του 37χρονου Nardi Ismet Idrizi.