Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: Αναβλήθηκαν μέχρι την Παρασκευή οι εξετάσεις στον 31χρονο αστυνομικό

Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: Αναβλήθηκαν μέχρι την Παρασκευή οι εξετάσεις στον 31χρονο αστυνομικό

Οι γιατροί διαπίστωσαν, ότι το επίπεδο των κατασταλτικών φαρμάκων που του χορηγούσαν, κυκλοφορούν ακόμη στον οργανισμό του

Αναβολή μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα λάβει η προσπάθεια των γιατρών να προχωρήσουν στη νευρολογική εκτίμηση του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Όπως έγινε γνωστό, χθες οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας σταμάτησαν να του χορηγούν κατασταλτικά φάρμακα και σήμερα, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», θα ξεκινούσαν ειδικές νευρολογικές εξετάσεις. Ωστόσο σήμερα, μετά από εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν, ότι το επίπεδο των κατασταλτικών φαρμάκων που του χορηγούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, κυκλοφορούν ακόμη στον οργανισμό του.

Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να περιμένουν δύο ημέρες ακόμη, για να ξεκινήσουν τα ειδικά νευρολογικά τεστ, που θα οδηγήσουν στη νευρολογική διάγνωση των πιθανών βλαβών που έχει υποστεί ο εγκέφαλός του, μετά την ανακοπή που υπέστη και είχε σαν αποτέλεσμα να μην οξυγονωθεί για αρκετό διάστημα. Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι γιατροί είναι αν έχει κάποια εγκεφαλικά ερεθίσματα και κάποιες αντιδράσεις, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού κρίνεται σταθερή, αλλά κρίσιμη. Συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, υποστηρίζεται μηχανικά και υποβάλλεται σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση.