Άρχισαν τα νευρολογικά τεστ στον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

Άρχισαν τα νευρολογικά τεστ στον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

Οι γιατροί περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει καθώς έχουν διακόψει τη φαρμακευτική υποστήριξη

Ιδιαιτέρως κρίσιμες είναι οι ώρες που περνούν από χτες, Τρίτη (19/12) για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε βαριά από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό του Ρέντη. Οι γιατροί αγωνιούν για τη νευρολογική του εικόνα και περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει καθώς έχουν διακόψει τη φαρμακευτική υποστήριξη δηλαδή, τον έχουν βγάλει από την καταστολή.

Ο γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας περιμένουν όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (20/12) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να γίνει ένα θαύμα ενώ θα προχωρήσουν σε μία σειρά από νευρολογικά τεστ, ώστε να δουν την κατάσταση της υγείας του και την κλινική του εικόνα. Θέλουν να δουν αν έχει κάποια εγκεφαλικά ερεθίσματα και κάποιες αντιδράσεις. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει 2 με 3 ημέρες.

Έως τώρα οι αντιδράσεις του οργανισμού του αστυνομικού είναι μηδενικές.

 

Ο 31χρονος υποστηρίζεται μηχανικά και εξακολουθεί να βρίσκεται υπό εξωνεφρική αιμοκάθαρση.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση.

Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.