Γκάζι: Αυτός είναι ο 37χρονος Αλβανός που αναζητά η Αστυνομία για την επίθεση στο Γκάζι

Γκάζι: Αυτός είναι ο 37χρονος Αλβανός που αναζητά η Αστυνομία για την επίθεση στο Γκάζι

Πρώτο θέμα και στα Αλβανικά ΜΜΕ το αιματηρό περιστατικό - Τι φέρεται να είπε ο 33χρονος συλληφθείς

Πρώτο θέμα στα Αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης έχει γίνει η είδηση για τον τραυματισμό των τριών Κρητικών από τους δύο υπήκοους Αλβανίας τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

Πιο συγκεκριμένα το αλβανικό δίκτυο top-channel.tv μεταδίδει πως «ο 37χρονος Ν.Ι, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε, καταζητείται από τις ελληνικές αρχές ως ύποπτος δράστης του τραυματισμού τριών ατόμων στο Γκάζι στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα του Σαββάτου». «Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά μία παρέα τριών ανδρών έξω από μπαρ μετά από λεκτική αντιπαράθεση.

«Μόνο ένα χαστούκι έριξα»

Νωρίτερα, στα χέρια των Αρχών έπεσε ο συνεργός του δράστη, που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι. Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, ο συλληφθείς 33χρονος είπε στις Αρχές, πως «μόνο ένα χαστούκι έριξα» και πως δεν περίμενε ότι ο «πιστολέρο» θα πυροβολούσε. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τόσο τις ελληνικές όσο και τις αλβανικές Αρχές.

Ο καταζητούμενος δράστης έχει εμπλακεί σε ένοπλες ληστείες με ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, ενώ είχε απελαθεί από τη χώρα μας τουλάχιστον δύο φορές. Άγνωστο το πώς και με ποιον τρόπο επέστρεψε στην Ελλάδα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δύο κακοποιοί έχει εντοπιστεί στα βόρεια ποροάστια, ενώ σε μία προσπάθεια να καλύψουν τα ίχνη τους, άλλαξαν τις πινακίδες μετά τους πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας. Το όχημα έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να εντοπιστούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.