Πεδίο μάχης η Τούμπα: Τουλάχιστον 40 ανήλικοι με κουκούλες συγκρούστηκαν με κράνη, ρόπαλα και ξύλα – Τι συνέβη

Πεδίο μάχης η Τούμπα: Τουλάχιστον 40 ανήλικοι με κουκούλες συγκρούστηκαν με κράνη, ρόπαλα και ξύλα – Τι συνέβη

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε προσαγωγές τουλάχιστον 17 ατόμων

Δύο ομάδες τουλάχιστον 40 ατόμων, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι, με κουκούλες και κράνη, ρόπαλα, ξύλα και άλλα αντικείμενα συνεπλάκησαν σε δρόμο κοντά στην οδό Κλεάνθους, στην Τούμπα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πώς όμως ξεκίνησαν όλα; Όπως επεσήμανε σε σχετικό της ρεπορτάζ η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αρχικά, τα παιδιά είχαν δώσει ραντεβού στην οδό Παπάφη και η μεγαλύτερη ομάδα, η οποία αποτελούταν από 30 άτομα τουλάχιστον, παρέσυρε άλλα πέντε άτομα στην οδό Κίμωνος και τότε ξεκίνησε η συμπλοκή, με τα παιδιά να ανταλλάσουν κλωτσιές και μπουνιές.

 

Μάλιστα, ένα παιδί προσπάθησε να χτυπήσει ένα άλλο με κράνος, ωστόσο αστόχησε και έσπασε τη τζαμαρία καταστήματος, με αποτέλεσμα να βγουν στα μπαλκόνια τους οι κάτοικοι της περιοχής.

Οι εικόνες από το σημείο μαρτυρούν τη σφοδρότητα του επεισοδίου, καθώς έσπασαν τζαμαρίες σε παρακείμενο κατάστημα που τελούσε υπό ανακαίνιση, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός, με δυνάμεις να αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή της Κλεάνθους και της Παπάφη και να προχωρούν σε προσαγωγές τουλάχιστον 17 ατόμων.