Άγρια επίθεση 30 ανήλικων σε παρέα μαθητών Γυμνασίου στον Άλιμο

Άγρια επίθεση 30 ανήλικων σε παρέα μαθητών Γυμνασίου στον Άλιμο

Ένα από τα θύματα μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στον Άλιμο το βράδυ της Παρασκευής, όταν μια ομάδα περίπου 30 ανηλίκων επιτέθηκε σε παρέα μαθητών Γυμνασίου.

Σύμφωνα με το notia.gr, το ένα από τα παιδιά μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής, περίπου στις 20:30, στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι.

Όπως είπαν οι μαθητές, οι δράστες ήταν ανήλικοι από την Αργυρούπολη. Η παρέα από τον Άλιμο καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραϊσκάκη, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών. Τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο. Προφανώς είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους από τον γειτονικό δήμο που συχνάζουν στον Άλιμο. Πριν οι μαθητές προλάβουν να τους απαντήσουν, ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση.

Κάποια από τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν, τρέχοντας στη Λεωφόρο Ιωνίας, κινδυνεύοντας από τα αυτοκίνητα που περνούσαν. Ο ανήλικος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μπήκε σε σούπερ μάρκετ, για να γλυτώσει από τη μανία τους, αλλά τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπάνε μέσα στο κατάστημα. «Έγιναν όλα μπροστά μου» λέει ένας κάτοικος της περιοχής. «Δεν πτοήθηκαν καν από την παρουσία μου. Ήταν πολλοί και εμφανίστηκαν ξαφνικά. Χτυπούσαν τα παιδιά και τους κυνηγούσαν στην Ιωνίας…».

Οι γονείς των μαθητών που χτυπήθηκαν θα υποβάλουν μήνυση και θα ζητήσουν από τους αστυνομικούς, να ελέγξουν το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες του σούπερ μάρκετ.