Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: Εντοπίστηκε τo DNA του μικρότερου αδελφού του 18χρονου και πυρίτιδα στα χέρια του

Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: Εντοπίστηκε τo DNA του μικρότερου αδελφού του 18χρονου και πυρίτιδα στα χέρια του

Από τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει εμπλοκή και του 16χρονου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων και του σοβαρου τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ήδη από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν προκύψει κάποιες ταυτοποιήσεις κατασχεμένων από το γήπεδο αντικειμένων, με άτομα που ανήκαν στους 424 προσαχθέντες. Ανάμεσά τους βρίσκεται σύμφωνα με άλλες πληροφορίες και ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου ήδη προφυλακισμένου κατηγορούμενου, που κλήθηκε πρόσφατα για συμπληρωματική κατάθεση στην Αθλητική Βία και για τον οποίο προέκυψε ταυτοποίηση από αποτύπωμα, DNA και πυρίτιδα, που τον καθιστά άμεσα εμπλεκόμενο με την επίθεση.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως η Αστυνομία δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε συλλήψεις, θα ενημερώσει σχετικά την εποπτεύουσα εισαγγελική Αρχή και με αναμένεται τα εντάλματα να εκδοθούν σε φάση μεγαλύτερης ολοκλήρωσης της προανακριτικής διαδικασίας, ώστε να έχουν προκύψει και ρόλοι των εμπλεκομένων με τα γεγονότα.