Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: Βρέθηκε DNA άγνωστου μέχρι στιγμής προσώπου σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας

Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: Βρέθηκε DNA άγνωστου μέχρι στιγμής προσώπου σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας

Τα νέα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια τέθηκαν ήδη στη διάθεση των ανακριτικών αρχών

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στο «κάδρο» των ερευνών για τα αιματηρά επεισόδια με τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ στις 7 Δεκεμβρίου έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ, πρόκειται για πρόσωπο, το οποίο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια. Συγκεκριμένα, βρέθηκε DNA άλλου ατόμου -και όχι του 18χρονου- σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας, τον οποίο συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το σημείο των επεισοδίων. Τα νέα στοιχεία τέθηκαν ήδη στη διάθεση των ανακριτικών αρχών, οι οποίες αναμένεται να προχωρήσουν αναλόγως στη συνέχεια.

Νωρίτερα ο 18χρονος κατηγορούμενος απολογούμενος φέρεται να είπε, ότι όταν κάποια στιγμή είδε πολύ κόσμο να βγαίνει προς τα έξω και από περιέργεια βγήκε και ο ίδιος, τον πλησίασε ένα άτομο με κουκούλα fullface και μακριά γένια και του έδωσε μια φωτοβολίδα λέγοντάς του να την πετάξει. Τόνισε ότι το συγκεκριμένο άτομο του έδειξε πώς λειτουργεί, αλλά όταν την άνοιξε, τού έπιασε το χέρι και η φωτοβολίδα έφυγε προς τα κάτω στο έδαφος, έκανε γκελ μπροστά του και πήγε προς την κατεύθυνση του αστυνομικού.