Για απόπειρα βιασμού σε φοιτήτρια είχε καταδικαστεί ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη

Για απόπειρα βιασμού σε φοιτήτρια είχε καταδικαστεί ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη

«Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε το θύμα

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το βεβαρημένο ποινικό παρελθόν του 37χρονου, του οποίου τα σκυλιά κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Live News» του Mega. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μια γυναίκα, το 2016 της είχε κάνει επίθεση να την βιάσει στην Κομοτηνή και όταν τον πήγε στο δικαστήριο καταδικάστηκε με 8 χρόνια για απόπειρα βιασμού.

Επίσης ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2010 για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη. Τότε είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από τις Αρχές.

Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015 μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας και αυνανίστηκε μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια. Κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Με παρόμοιες κατηγορίες βρέθηκε αντιμέτωπος την ίδια χρονιά, στην Αλεξανδρούπολη, σε βάρος άλλης γυναίκας.

«Έχει κάνει φυλακή στα Γρεβενά»

Το 2016 αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια, κατά της οποίας είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε στο MEGA η φοιτήτρια.

«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενε στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα. Υπήρχαν δύο ακόμα καταγγελίες, αλλά οι κοπέλες δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο. Για την δική μου υπόθεση είχε καταδικαστεί για 8 χρόνια και είχε κάνει φυλακή στα Γρεβενά. Μού κάνει εντύπωση πώς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη γιατί είχε δηλώσει άλλη κατοικία.», κατέληξε.