Βριλήσσια: Στο «κάδρο» των ευθυνών βάζει τη σύζυγο του κομμωτή «Big Brother» ο δικηγόρος των θυμάτων

Βριλήσσια: Στο «κάδρο» των ευθυνών βάζει τη σύζυγο του κομμωτή «Big Brother» ο δικηγόρος των θυμάτων

Ερωτηματικά θέτει η πλευρά των εργαζομένων για τα στικάκια που παρέδιδε σε άγνωστο άνδρα η σύζυγός του κατηγορουμένου

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του κομμωτή στα Βριλήσσια, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα της επιχείρησής του, με σκοπό να βλέπει τις υπαλλήλους και πελάτισσές του.

Επιπλέον, ο 49χρονος επιχειρηματίας είχε κάνει το ίδιο και στο σπίτι του, όπως και στο δωμάτιο της θετής κόρης του. Οι επαίσχυντες ενέργειές του αποκαλύφθηκαν μετά από καταγγελία υπαλλήλου του, κάτι που οδήγησε στη σύλληψή του το περασμένο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου. Ο 49χρονος οδηγήθηκε χθες Τρίτη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορο του, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη.

Ο δικηγόρος των θυμάτων Αλέξανδρος Δάσκας μιλώντας στην εκπομπή Live News για την υπόθεση, αναφέρθηκε και στη σύζυγό του 49χρονου, δηλώνοντας επιφυλακτικός σχετικά με τη συγγνώμη που ζήτησε η ίδα, βάζοντάς την στο «κάδρο» των ευθυνών. Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό που καταγγέλλουν οι κοπέλες, είναι η παράδοση των συσκευών καταγραφής σε ένα πρόσωπο. Πρέπει να τον κατονομάσει η σύζυγός του, που είπε πως ήταν φίλος του άνδρα της. Η ίδια που ζητάει συγγνώμη από τις κόρες της, να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τις υπαλλήλους του. Η σύζυγός του ξέρει πως παραδίδει μουσική, άκουσε κανένα κομμάτι από τη μουσική του; Τι ακούμε; Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή γνώμη, εάν η σύζυγος είχε γνώση ή όχι, για τα όσα έκανε ο σύζυγός της. Καταλαβαίνω την αναστάτωσή της, όμως μέχρι ένα σημείο, μέχρι το σημείο ότι δεν είχε γνώση, του τι συνέβαινε στο σπίτι της. Κρατάω επιφυλάξεις, σύμφωνα με τα όσα μου έχουν μεταφέρει οι υπάλληλοι».

Ο κ. Δάσκας πρόσθεσε ακόμη, ότι «είναι 9 καταγγέλλουσες, που έμειναν άνεργες τις γιορτές. Αυτό όμως, είναι το τελευταίο. Το πρώτο είναι, πως δούλευαν τόσο καιρό, σε χώρο που καταγραφόταν το σώμα τους. Λένε, πως ήταν φίλος του και τον ξέρει η γυναίκα, γιατί δεν λέει το όνομά του; Μακάρι τα στικάκια αυτά να έχουν μουσική και να μην έχουν τα σώματα των ανθρώπων. Έλεγε πως κατασκεύαζε τουαλέτες μονός του, χωρίς κάποιον ειδικό».