Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία», λέει η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή που είχε τοποθετήσει κρυφά κάμερες για να τις καταγράφει γυμνές

Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία», λέει η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή που είχε τοποθετήσει κρυφά κάμερες για να τις καταγράφει γυμνές

«Πονάω που ακούω τα παιδιά μου να έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Ζητάω συγγνώμη στην κόρη μου», είπε με λυγμούς η σύζυγος του δράστη

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια του κομμωτή, που είχε τοποθετήσει κάμερες, τόσο στο μαγαζί του στα Βριλήσσια, όσο και στο σπίτι του για να καταγράφει γυμνές τις γυναίκες. Ο 49χρονος είχε παντρευτεί μία γυναίκα, η οποία είχε δύο κόρες από προηγούμενο γάμο της και μία από αυτές με τρεμάμενη φωνή προσπαθεί να εκφράσει τα συναισθήματά της.

«Είμαι και θυμωμένη, είμαι και λυπημένη, είμαι συντετριμμένη, νιώθω αηδία. Η αλήθεια είναι ότι έπαθα σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου, δεν κατάλαβα τι άκουγα και εύχομαι πραγματικά να ήταν ένας κακός εφιάλτης, να ξυπνούσα», είπε η κοπέλα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο επί δέκα χρόνια σύζυγος της μητέρας της παρακολουθούσε εκείνη και την αδελφή της με κρυφές κάμερες τοποθετημένες μέσα στο υπνοδωμάτιό τους: «Το κατάλαβε η μητέρα μου και η αδελφή μου, τις βρήκαμε στο σπίτι όταν έγινε το συμβάν στο κομμωτήριο υποψιαστήκαμε και κοιτάξαμε στου χώρους του σπιτιού».

Μετά από την σύλληψη του ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στα Βριλήσσια, οι αποκαλύψεις για τη δράση του σοκάρουν. Ο 49χρονος φαίνεται να είχε τοποθετήσει τις κάμερες εδώ και 1,5 χρόνο στις τουαλέτες του κομμωτηρίου για να βλέπει γυμνές πελάτισσές, αλλά και εργαζόμενές του.

«Έκανε μία ανακαίνιση πριν από 1,5 χρόνο περίπου στην κουζίνα και στο μπάνιο του μαγαζιού, την είχε κάνει μόνος του την ανακαίνιση, οπότε θεωρούμε ότι είχε γίνει από τότε», ανέφερε υπάλληλος του κομμωτηρίου.

Τις κάμερες τις εντόπισε υπάλληλος του κομμωτηρίου, όταν μία ύποπτη κίνηση στο κινητό του την έβαλε σε υποψίες.

«Πέρναγε από δίπλα μου και κρατούσε το κινητό του όπου είδα, φαινόταν δηλαδή ότι κοιτούσε τις κάμερες της τουαλέτας και μετά πήγα, έψαξα και τις δύο τουαλέτες και τα βρήκα. Την μία την είχε κρύψει πάνω στο ταβάνι σε κάτι καλώδια από πίσω και την άλλη την είχε κρύψει σε σωλήνες».

«Έδινε στικάκια σε κάποιον»

Μεγάλο ερώτημα παραμένει με ποιους τρόπους χρησιμοποιούσε το υλικό από τις κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει τόσο στο κομμωτήριό του, όσο και στο ίδιο του το σπίτι. Τον είχαν δει να ανταλλάσσει αρκετά συχνά στικάκια με έναν άνδρα και έλεγε πως του δίνει τραγούδια.

«Δεν ήξερα για την ύπαρξή του, ήξερα ότι υπήρχε κάποιος φίλος που αντάλλασσαν τζαζ μουσική», δήλωσε η θετή κόρη του 49χρονου.

Έκρυβε καλά τις αρρωστημένες πράξεις του. Παρουσίαζε σε όλους ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

«Φαινόταν ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσεχε πάρα πολύ τη μητέρα μου και την αγαπούσε, δεν περνούσε από το μυαλό μας κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε η θετή του κόρη.

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη, με τις γυναίκες που κατέγραψε γυμνές εν αγνοία τους να ζητάνε δικαίωση.

«Έβλεπε και τη μαμά μου»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η σύζυγος του κομμωτή και δεν άντεξε ακούγοντας τη φωνή της κόρης της και λύγισε, ξεσπώντας σε κλάματα και ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά της.

«Πονάω που ακούω τα παιδιά μου να έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Ζητάω συγγνώμη στην κόρη μου. Είχα πει πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Προσέχτε τα παιδιά σας. Οι γυναίκες που μεγαλώνουμε μόνες μας δεν ξέρουμε με ποιους είμαστε», είπε.

Όπως είπε η κα Αλίσια, δεν γνώριζε για την κρυφή δράση του συζύγου της. Μετά τις ραγδαίες αποκαλύψεις τελικά εντόπισαν και στο σπίτι τους κρυφές κάμερες, συγκεκριμένα στον θερμοσίφωνα και στο καλώδιο της τηλεόρασης.

Η ίδια με τρόμο ανέφερε πως φιλοξενεί τη μητέρα της στο σπίτι της και ο σύζυγός της την προέτρεψε να κάνει μπάνιο.

«Της έλεγε να κάνει μπάνιο κι έβλεπε και τη μαμά μου…. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό», είπε με λυγμούς.