Συναγερμός για την εξαφάνιση 12χρονης από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Συναγερμός για την εξαφάνιση 12χρονης από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Η ανήλικη αγνοείται από τις 10 Δεκεμβρίου - Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε το Amber Alert

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση μιας 12χρονης από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στις 10/12/2023 , και ώρα 18:00, εξαφανίστηκε από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η Χάουρα (ον.) Σαλίμ (επ.), 12 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Χάουρα (ον.) Σαλίμ (επ.) στις 11/12/2023 και κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Χάουρα (ον.) Σαλίμ (επ.) έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,60 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, αθλητικά παπούτσια και μαύρο μπουφάν.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.