Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: «Είδα τη φωτοβολίδα ότι έσκασε πρώτα στο έδαφος και μετά πήγε στο πόδι του αστυνομικού»

Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: «Είδα τη φωτοβολίδα ότι έσκασε πρώτα στο έδαφος και μετά πήγε στο πόδι του αστυνομικού»

Τα πρώτα λόγια του 18χρονου καθ' ομολογίαν δράστη του τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Το πώς συνέβη το περιστατικό με τον τραυματισμό του αστυνομικού το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στου Ρέντη περιέγραψε στους αστυνομικούς, ο 18χρονος που ομολόγησε, ότι αυτός εκτόξευσε την φωτοβολίδα εναντίον του 31χρονου, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε, ότι είχε ακούσει ότι θα γίνει επίθεση σε βάρος αστυνομικών εκτός του γηπέδου και κάποια στιγμή ενημερώθηκε μαζί με άλλα άτομα, να βγουν εκτός του κλειστού γυμαντηρίου. Στη συνέχεια υπήρξαν κάποια άτομα, που τους έδωσαν διάφορα «πολεμοφόδια». «Εμένα μου έδωσαν τη ναυτική φωτοβολίδα και μου έδειξαν πώς να την ενεργοποιήσω» φέρεται να κατέθεσε, ενώ μετά από λίγο είδε τη φωτοβολίδα να χτυπάει στο έδαφος και τον 31χρονο να γονατίζει.

Τέλος, ο 18χρονος ομολόγησε, ότι επέστρεψε στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα, κάτι που οδήγησε στην προσαγωγή του μαζί με άλλα 423 άτομα.