Τρόμος στη Θήβα: Επέστρεψε στο σπίτι της και βρέθηκε τετ-α-τετ με τρεις διαρρήκτες

Τρόμος στη Θήβα: Επέστρεψε στο σπίτι της και βρέθηκε τετ-α-τετ με τρεις διαρρήκτες

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν θεαθεί άτομα με τα χαρακτηριστικά των δραστών της διάρρηξης να περιφέρονται στην περιοχή

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της στην Θήβα, καθώς βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις διαρρήκτες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ήταν λίγο μετά τις 17:00, όταν η ιδιοκτήτρια επέστρεψε και ήρθε αντιμέτωπη με τους τρεις δράστες, οι οποίοι νωρίτερα αφού διέρρηξαν το σπίτι, μπήκαν μέσα, έκαναν τα πάντα άνω-κάτω και αφαίρεσαν χρυσαφικά, ρολόγια και μια βέρα. Η ιδιοκτήτρια άρχισε να φωνάζει και εκείνοι διέφυγαν από το σημείο προς άγνωστοι κατεύθυνση. Όταν μπήκε στο σπίτι της, ήρθε αντιμέτωπη με εικόνες «βομβαρδισμένου τοπίου», αφού δεν είχαν αφήσει τίποτα άψαχτο και είχαν αφαιρέσει τα πολύτιμα αντικείμενα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της σήμανσης για την συλλογή υλικού με σκοπό τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, τις προηγούμενες ημέρες είχαν θεαθεί άτομα με τα χαρακτηριστικά των δραστών της διάρρηξης να περιφέρονται στην περιοχή. Μάλιστα, απομακρύνθηκαν από σπίτι, όταν άκουσαν τον σκύλο που υπήρχε, να τους γαυγίζει. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση, καθώς και για το αν υπάρχει σύνδεση με άλλα περιστατικά σε αυτή, αλλά και άλλες περιοχές.