Δολοφονική επίθεση χούλιγκαν σε αστυνομικό στου Ρέντη: Σε κώμα στη ΜΕΘ ο 31χρονος που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Δολοφονική επίθεση χούλιγκαν σε αστυνομικό στου Ρέντη: Σε κώμα στη ΜΕΘ ο 31χρονος που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Υποβλήθηκε σε χειρουργείο για να αποκατασταθεί το θέμα της αιμορραγίας

Πολύ κρίσιμες είναι οι στιγμές για τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος είναι σε κώμα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας..

Οι πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα ότι το δεύτερο χειρουργείο  δεν έγινε και εκφράζονται ιδιαίτεροι φόβοι για τη ζωή του. Πάντως, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Σοφία Πατραμάνη, μετέδωσε ότι όταν το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, απαιτούνται χειρουργικοί καθαρισμοί για να μην προκληθεί μόλυνση, καθώς υπάρχουν μεγάλες καταστροφές σε ιστούς, καθώς και κακώσεις στο σώμα του 31χρονου και όλα αυτά πρέπει να χειρουργηθούν για να καθαριστούν έτσι ώστε να μην υπάρξει περιθώριο για μόλυνση.

Ταυτόχρονα, αναμένεται και ενημέρωση από το ιατρικό προσωπικό.

Το χθεσινοβραδινό χειρουργείο έγινε για να αποκατασταθεί το θέμα της αιμορραγίας. Ο άνδρας υπέστη ανακοπή και επανήλθε, ενώ σήμερα θα γινόταν προσπάθεια καθαρισμού των ιστών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, περίπου στις 23:00 ξεκίνησε η διαδικασία την ανάνηψης, αφού όταν έφθασε στο νοσοκομείο ο αστυνομικός, δεν είχε τις αισθήσεις του. 25 λεπτά αργότερα έπαθε καρδιακή ανακοπή, όμως μετά από 10 λεπτά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον σταθεροποιήσουν αιμοστατικά και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο, όπου ακολούθησε μία πολύωρη επέμβαση.