Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα: «Τσακωνόντουσαν γιατί εκείνος αρνούνταν να δουλέψει»

Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα: «Τσακωνόντουσαν γιατί εκείνος αρνούνταν να δουλέψει»

Συγκλονίζει η αδελφή του θύματος - «Για να πάει να ζητήσει βοήθεια την Παρασκευή, σημαίνει ότι είχε φθάσει στο απροχώρητο»

Στην αποκάλυψη ότι η 43χρονη που βρήκε τον θάνατο από το χέρι του συντρόφου της στη Σαλαμίνα, είχε πάρει απόφαση να διακόψει τη σχέση της με τον 71χρονο, αποκάλυψε η αδερφή του θύματος, μιλώντας στο MEGA.

Τόνισε μάλιστα, πως ο 71χρονος αρνούνταν κατηγορηματικά να δουλέψει, αλλά και πως «είχε βολευτεί στο σπίτι και δεν ήθελε να φύγει με τίποτα». Η αδελφή της 43χρονης αναφέρθηκε στον αγώνα που έδινε για να μεγαλώσει το παιδί της: «Με αγώνα μεγάλωνε το παιδί της. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι η μητέρα μου, που αντίκρισε αυτό το θέαμα. Αυτή βρήκε την αδερφή μου. Και αυτό το παιδί που θα μείνει ξεκρέμαστο σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής του».

Ερωτηθείσα αν η ίδια είχε αντίληψη των προστριβών του ζευγαριού, τόνισε: «Εγώ με τη μητέρα μου δεν είχαμε κάποια εικόνα. Προφανώς ντρεπόταν; Δεν θα το έλεγε προς τα έξω, ακόμα και αν κακοποιούνταν. Δεν μας είχε ενημερώσει για τη σοβαρότητα της κατάστασης». Παράλληλα σημειώνει, πως αν και η 43χρονη θέλησε να κάνει καταγγελία από το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 71χρονος την ξυλοκόπησε προκαλώντας της πρόβλημα στο πόδι, η Αστυνομία δεν είχε περιπολικό διαθέσιμο για να την μεταφέρει και η καταγγελία έγινε το πρωί του Σαββάτου.

«Για να πάει να ζητήσει βοήθεια την Παρασκευή, σημαίνει ότι είχε φθάσει στο απροχώρητο. Πήραν την Αστυνομία. Δεν είχαν περιπολικό, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και έπρεπε να πάει η ίδια να κάνει την καταγγελία. Προσπάθησε να κάνει την καταγγελία το βράδυ της Παρασκευής. Τους είπε, ότι "δεν μπορώ να περπατήσω". Δεν ξέρω αν ήταν σπασμένο το πόδι, σίγουρα υπήρχε κάποιο ράγισμα. Σε πρώτη φάση θα δινόταν κατάθεση, ώστε να κινηθεί η διαδικασία, έγινε το Σάββατο το πρωί» είπε χαρακτηριστικά.

Η αδελφή του θύματος ανέφερε ακόμα, ότι ο 71χρονος δεν χτύπησε το παιδί: «Από ό,τι μου είχε πει η αδελφή μου, το παιδί δεν το χτύπησε. Ήταν όμως μπροστά στο σκηνικό. Φυσικά δεν το πείραξε και τη Δευτέρα, γιατί την ώρα που έβγαζε το παιδί, για να πάρει το ταξί να πάει στο ειδικό σχολείο, ήταν εκεί αυτός. Άφησε το παιδί να φύγει και μετά έγινε ό,τι έγινε». Σύμφωνα με την ίδια, τα προβλήματα στο ζευγάρι είχαν ξεκινήσει, καθώς ο 71χρονος αρνούνταν να δουλέψει και συντηρούνταν με τα χρήματα της 43χρονης, αλλά και τη βοήθεια της μητέρας και της αδερφής της.

«Επτά χρόνια υπήρχε στη ζωή της, τον γνώρισα καλύτερα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Δεν είχα εγώ λόγο στις προσωπικές επιλογές, το μελανό σημείο που υπήρχε, ήταν το γεγονός ότι δεν είχε δουλειά. Ζούσαν από τα πενιχρά έσοδα της αδερφής μου και τη βοήθεια τη δική μου και της μητέρας μου. Δουλειά μόνο όταν τον καλούσε κάποιος, θα πήγαινε. Τα έσοδα που είχε και αυτά δεν τα διέθετε καν στο σπίτι. Μας άκουσε, ίσως και να είχε κουραστεί, έκανε προσπάθειες να του μιλήσει για να λήξει. Τις τελευταίες ημέρες προφανώς είχε ξεφύγει η κατάσταση. Της είπα να την πάρουμε στο σπίτι, πριν γίνει το περιστατικό. Του είχε πει, ότι "από τη στιγμή που δεν εργάζεσαι, δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση". Αυτό ήταν το βασικό θέμα τους τελευταίους μήνες, αρνούνταν να δουλέψει. Είχε μάθει σε μια κατάσταση είχε βολευτεί σε ένα σπίτι και δεν ήθελε να φύγει με τίποτα» λέει η αδελφή του θύματος.