Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα: Στα δικαστήρια Πειραιά ο 71χρονος που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του – «Τα είχα τόσα χρόνια μαζί της και το έκανε αυτό σε εμένα;»

Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα: Στα δικαστήρια Πειραιά ο 71χρονος που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του – «Τα είχα τόσα χρόνια μαζί της και το έκανε αυτό σε εμένα;»

Εμφανίστηκε κυνικός προανακριτικά και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 71χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα. Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, που τον περίμεναν έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πειραιά, δεν απάντησε τίποτα για το σοκαριστικό έγκλημα.

Ο 71χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας στους αστυνομικούς: «Τη σκότωσα, γιατί την έπιασα με άλλον. Τα είχα τόσα χρόνια μαζί της και το έκανε αυτό σε εμένα; Ε, ας πάω φυλακή τώρα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας εμφανίστηκε ιδιαίτερα κυνικός προανακριτικά και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για το έγκλημα, περιγράφοντας και τα δευτερόλεπτα της δολοφονίας. «Περίμενα για λίγη ώρα. Όταν είδα ότι έφυγε το παιδί, πήγα στην πόρτα του σπιτιού και είδα ότι ήταν ανοιχτή. Μπήκα, την πυροβόλησα και πήγα να φύγω. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου, αλλά στη συνέχεια έσπασα το τζάμι, για να δω αν ήταν ακόμη ζωντανή», φέρεται να είπε κατά την προανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 71χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά, ο οποίος θα του ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία. Στη συνέχεια θα ζητήσει προθεσμία, για να προετοιμάσει την απολογία του στον ανακριτή.

Σημειώνεται πως μετά τη δολοφονία, ο 71χρονος πήρε το φέριμποτ και πέρασε στο Πέραμα, ενώ από εκεί κατευθύνθηκε στο Κερατσίνι. Εκεί έκατσε για περίπου 3-4 ώρες σε μία καφετέρια που σύχναζε, ενώ, όταν έγινε γνωστή η δολοφονία της 43χρονης και αντιλήφθηκε πως θα τον υποψιαστούν, έφυγε, αφήνοντας πίσω του το κινητό τηλέφωνο της συντρόφου του να φορτίζει στη συγκεκριμένη καφετέρια.

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στην ευρύτερη περιοχή και τελικά έφτασαν στη σύλληψη του.