Απίστευτο περιστατικό σε γυμνάσιο της Ναυπάκτου: 13χρονοι μαθητές διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Απίστευτο περιστατικό σε γυμνάσιο της Ναυπάκτου: 13χρονοι μαθητές διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τους δύο ανήλικους και τους γονείς τους

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν περιστατικό που σημειώθηκε σε γυμνάσιο της Ναυπάκτου. Ανήλικοι μαθητές κατηγορούνται πως διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους.

Όπως μεταδίδει το tempo24, όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής του Γυμνασίου προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου και κατήγγειλε πως 13χρονος μαθητής μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο επιδεικνύει σε άλλους μαθητές γυμνές φωτογραφίες μαθητριών.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης γονέας εμφανίστηκε και κατήγγειλε πως ο συγκεκριμένος μαθητής με έναν ακόμη είχαν δημιουργήσει μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες μαθητριών, χρησιμοποιώντας τα πρόσωπά τους, μια εκ των οποίων ήταν και η κόρη του.

Όπως αποκαλύφθηκε, η δράση των δύο ανήλικων μαθητών ήταν ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο μήνα, καθώς γινόταν διακίνηση πολλών φωτογραφιών, ενώ ο ένας από τους 13χρονους ήταν μέλος ιδιωτικής ομάδας, όπου γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων κοριτσιών και γυναικών.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι των ανηλίκων και κατέσχεσε συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε χθες στην σύλληψη τόσο των δύο ανηλίκων για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, διακίνηση προνογραφικού υλικού, εκδικητική πορνογραφία, όσο και των γονέων τους για παραμέληση ανηλίκων.