Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο: Έχουν βρεθεί τρεις κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκε για την ενέδρα θανάτου στον 60χρονο

Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο: Έχουν βρεθεί τρεις κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκε για την ενέδρα θανάτου στον 60χρονο

Οι Αρχές εκτιμούν ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Νέα στοιχεία που αφορούν την ενέδρα θανάτου που φέρεται να στήθηκε έξω από την κατοικία 60χρονου στο Παλαιό Φάληρο βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Η δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 την Πέμπτη (30/11) και στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (1/12) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, οι Αρχές αναφέρουν ότι πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό και η ενέδρα εκτιμάται ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο αλλοδαπός άνδρας δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στην οδό Αίαντος στο Παλαιό Φάληρο από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο οποίος πυροβόλησε τον 60χρονο, με μία από τις σφαίρες να τον βρίσκει στο στήθος.

Το θύμα μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου κατέληξε λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Μία από τις σφαίρες φέρεται να βρέθηκε στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα, ενώ ο 60χρονος ζούσε στον 5ο.

Ο 60χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών και συμμετοχή σε διάφορες εγκληματικές οργανώσεις.