Τι αποκάλυψε η αυτοψία στο σημείο που πνίγηκε ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη

Τι αποκάλυψε η αυτοψία στο σημείο που πνίγηκε ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 10 Αυγούστου στους Φούρνους Ικαρίας

Για πολύ δυσάρεστο γεγονός ήρθε στην κορυφή της δημοσιότητας ο Οδυσσέας Σταμούλης το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο 11χρονος γιος του πνίγηκε στους Φούρνους της Ικαρίας στις 10 Αυγούστου.

Ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος της άτυχης μητέρας, παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης (30/11) στην εκπομπή Super Κατερίνα τα αποτελέσματα της αυτοψίας που έγινε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του το παιδί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η προανάκριση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί το σχέδιο της πραγματογνωμοσύνης από τον πραγματογνώμονα της οικογένειας. Όπως σημείωσε ο κύριος Μαρακάκης, υπάρχουν κάποια αδιαμφισβήτητα δεδομένα, όπως το γεγονός ότι η συγκεκριμένη σημαδούρα είναι τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες, καθώς και το ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των λουόμενων ή των κατοίκων σχετικά με τη χρησιμότητά τους.

Ο Γιάννης Μαρακάκης τόνισε πως αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα είναι το γεγονός ότι το σχοινί που έδενε τη σημαδούρα με τη βάση της ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από το βάθος στο σημείο όπου ήταν τοποθετημένη. Επιπλέον, το βάρος που τη συγκρατούσε δεν ήταν το κατάλληλο δυνατό, αναλογικά με τον όγκο που συγκρατούσε.

Από την μεριά του ο Οδυσσέας Σταμούλης σε ανάρτησή του στο Facebook είχε ζητήσει να σεβαστούν όλοι το πένθος του.