Μπέος: «Βάφτισα την φάτνη στάνη και δεν θα να μου κάνει κανείς τίποτα, κοπρίτες»

Μπέος: «Βάφτισα την φάτνη στάνη και δεν θα να μου κάνει κανείς τίποτα, κοπρίτες»

«Παραχώρησα τον χώρο σε έναν βοσκό» απάντησε με το γνωστό αγοραίο ύφος του ο δήμαρχος Βόλου στις αντιδράσεις για τα ζωντανά ζώα

«Κοπρίτες που είναι για το ψυχιατρείο», αποκάλεσε όλους όσοι αντιδρούν στο γεγονός, ότι η δημοτική αρχή Βόλου έστησε δύο φάτνες με ζωντανά ζώα στον Αγιο Νικόλαο και στο πάρκο του Αγίου Βασίλη «για να χαζεύουν τα παιδάκια».

Μάλιστα, το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε να αποφασίσει για τις φάτνες κατόπιν... εορτής, σύμφωνα με το gegonota.news, αφού είχαν ήδη τοποθετηθεί, ενώ άμεση ηταν πριν δύο 24ωρα η παρέμβαση του προέδρου του Κτηνιατρικού Συλλόγου κ. Σταμόπουλου, που κατήγγειλε την παθητική κακοποίηση των ζώων κατά παράβαση κάθε νόμου. Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Ριζόπουλος, αρνήθηκε να εγκρίνει την τοποθέτηση ζώων σε φάτνες και ο Αχιλλέας Μπέος, υποστήριξε, ότι τα ζώα είναι στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή σε στάνη.

«Παραχώρησα τον χώρο σε έναν βοσκό, τον βάφτισα στάνη γι΄ αυτό και κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα. Τρέλα ρε πούσ..., δεν ντρέπεστε κοπρίτες», ήταν η απάντησή του.