Στικάκια νικοτίνης κατανάλωσαν οι μαθητές που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε σχολείο του Ηρακλείου

Στικάκια νικοτίνης κατανάλωσαν οι μαθητές που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε σχολείο του Ηρακλείου

Τα προμηθεύτηκαν από έναν συμμαθητή τους, ο οποίος και έχει προσαχθεί στην Αστυνομία

«Στικάκια» νικοτίνης φέρεται να κατανάλωσαν οι μαθητές που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι στις τουαλέτες σχολείου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές προμηθεύτηκαν τα στικάκια από έναν συμμαθητή τους, ο οποίος κι έχει προσαχθεί στην Αστυνομία. Ο ίδιος είπε, ότι χρησιμοποίησαν προϊόντα νικοτίνης, με αποτέλεσμα να ζαλιστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, πρόκειται για αυτοκόλλητα στικάκια, που τοποθετούνται στα ούλα για τη διακοπή του καπνίσματος και πωλούνται στα περίπτερα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο μαθητής που προσήχθη, είχε προμηθευτεί τα εν λόγω στικάκια το περασμένο καλοκαίρι από ένα περίπτερο. Τον είχαν βοηθήσει να διακόψει το κάπνισμα και έδωσε τα «στικάκια» στα συγκεκριμένα παιδιά, για να βοηθηθούν κι εκείνα. Η ιστοσελίδα κάνει λόγο για δύο 14χρονα κορίτσια και ένα 15χρονο αγόρι, που κατέρρευσαν στο σχολείο.

Οι τρεις μαθητές βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στις τουαλέτες του σχολείου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Προηγουμένως είχαν πει στους εκπαιδευτικούς τους, ότι ζαλίζονταν.