Συγκλονίζει η 82χρονη την οποία ξυλοκόπησε άγρια ληστής μέσα στο σπίτι της στη Βοιωτία

Συγκλονίζει η 82χρονη την οποία ξυλοκόπησε άγρια ληστής μέσα στο σπίτι της στη Βοιωτία

«Με πήγε στην κουζίνα, άνοιξε όλα τα ντουλάπια, είδε τις μαύρες σακούλες με τύλιξε και με πατούσε»

Νύχτα τρόμου πέρασε μια ηλικιωμένη στον Ορχομενό Βοιωτίας, όταν ληστής εισέβαλε αργά το βράδυ της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου στο σπίτι της και αφού την χτύπησε άγρια, την ανάγκασε να του δώσει όσα χρήματα είχε, ενώ φεύγοντας αφαίρεσε και την τηλεόραση.

Η άτυχη γυναίκα έβαλε τις φωνές και γείτονες φώναξαν ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Τελικά ο ληστής εντοπίστηκε λίγο αργότερα, καθώς οδηγώντας κλεμμένο αμάξι που είχε αφαιρέσει από την ευρύτερη περιοχή, έπεσε σε μπάρες στο ύψος του 90ου χλμ. της εθνικής οδού. Εντός του κλεμμένου οχήματος βρέθηκε και η τηλεόραση και έτσι αναγκάστηκε να ομολογήσει, ότι ήταν και ο δράστης της ληστείας. Ο 29χρονος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για διάφορα αδικήματα.

Η συνταξιούχος μιλώντας στην εκπομπή Live News για τα όσα βίωσε, είπε: «Μπήκε μέσα, με πήγε στην κουζίνα, άνοιξε όλα τα ντουλάπια, είδε τις μαύρες σακούλες με τύλιξε και με πατούσε. Το πορτοφόλι που βρήκε είχε μέσα 100 ευρώ. Ζήτησα βοήθεια και φώναζα. Στην κουζίνα με πατούσε στο πρόσωπο. Έχει φύγει κρέας από το χέρι μου. Όταν φύγανε, πήρε την τηλεόραση. Την έβγαλε από την πόρτα που βγαίνουμε έξω και του λέω: "Μήπως θέλεις να σου ξεκλειδώσω;". "Όχι" λέει "εμείς πηδάμε από τις μάντρες". Η αστυνομία τον βρήκε, γιατί τον ξέρει, λέει. Πάει τακτικά».