Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο στην Κυλλήνη – Πρόκειται για 29χρονο που είχε εξαφανιστεί

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο στην Κυλλήνη – Πρόκειται για 29χρονο που είχε εξαφανιστεί

Οι αρχές έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα τόσο από τον βρόγχο που ήταν τυλιγμένα τα χέρια του νεαρού, όσο και από τη σκάλα που βρέθηκε πολύ κοντά

Το πτώμα που βρέθηκε κρεμασμένο σε εξοχική κατοικία της Κυλλήνης φέρεται να ανήκει τελικά στον 29χρονο Άγγελο τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τις 29 Οκτωβρίου από το Βαρθολομιό όταν επισκέφτηκε συγγενικά του πρόσωπα.

Όπως γράφει το patrisnews.com, τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα ήταν αυτά που «μαρτύρησαν» την ταυτότητά του όταν συγγενικά του πρόσωπα κλήθηκαν από τις αρχές για αναγνώριση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ένα ακόμα στοιχείο που ταυτοποίησε ότι πρόκειται για τον 29χρονο αλλοδαπό ήταν η οδοντοστοιχία του, που αναγνώρισε η μάνα η οποία κλήθηκε σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο έργο. Το γεγονός πως η σορός του άνδρα βρέθηκε σε ύψος περίπου τριών με τεσσάρων μέτρων, και πως τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα με βρόγχο, κάνουν τα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, να μην αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Αστυνομικές πηγές, ανέφεραν στην «Π» πως μετά την αναγνώριση που έγινε από τους οικείους του – εξ όψεως, έχει παραγγελθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η σύγκριση DNA με δείγμα από τους συγγενείς του για να επιβεβαιωθεί και επίσημα, η ταυτότητα της σορού.

Η εφημερίδα «Πατρίς», επικοινώνησε με τον αδελφό του Άγγελου, ο οποίος τόσο ο ίδιος όσο και όλη η οικογένειά του, είναι συντετριμμένοι, και είπε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει λήψη βιολογικού δείγματος από την μητέρα του 29χρονου προκειμένου να γίνει το DNA.

Στο μεταξύ, οι αρχές που εξετάζουν με προσοχή όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα, έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα τόσο από τον βρόγχο που ήταν τυλιγμένα τα χέρια του νεαρού άνδρα, όσο και από τη σκάλα που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο που ήταν κρεμασμένη η σορός.

Πώς βρέθηκε το πτώμα

Το πτώμα του άνδρα, εντοπίστηκε σε εξοχική κατοικία το πρωί του περασμένου Σαββάτου (25/11) από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ζει εκτός Ηλείας και απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, πήγε στο σημείο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με τη δυσοσμία να γίνεται αμέσως αντιληπτή. Το πρωί της επομένης ο ίδιος αναζήτησε από που προέρχεται και ήρθε αντιμέτωπος με τη φρίκη, καθώς είδε σε ένα από τα δέντρα του σπιτιού κρεμασμένη τη σορό του άνδρα -και μάλιστα σε πολύ μεγάλο ύψος, που δύσκολα θα γινόταν αντιληπτή από τον οποιοδήποτε.