Αποφυλακίζεται σύντομα η συνεργός στην δολοφονία του συζύγου της καρδιολόγου στη Σητεία

Αποφυλακίζεται σύντομα η συνεργός στην δολοφονία του συζύγου της καρδιολόγου στη Σητεία

Η 43χρονη θα επιστρέψει στον 11χρονο γιο της που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει τι πραγματικά έχει συμβεί

Εκτός φυλακής θα βρεθεί σύντομα η 43χρονη από τη Βουλγαρία, για την οποία «έσπασαν» τα ισόβια στο Εφετείο για την δολοφονία το 2017 στη Σητεία του 62χρονου συζύγου της, καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, από τον 42χρονο εραστή της από τη Βουλγαρία.

Όπως είπε ο δικηγόρος της, Μανώλης Αναστασάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το Εφετείο μετέτρεψε την ποινή της από ηθική αυτουργία σε απλή συνέργεια, κάτι που σημαίνει, ότι μόλις τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά, η 43χρονη θα αποφυλακιστεί και θα καταφέρει να επιστρέψει στον γιο της και στη μητέρα της. Η χήρα του καρδιολόγου καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της έχει ήδη εκτίσει το 1/3 της ποινής, έχει κάνει πάρα πολλά μεροκάματα μέσα στη φυλακή ως βοηθός νοσηλεύτρια κι έτσι πολύ σύντομα θα ανοίξει την πόρτα της φυλακής και θα συνεχίσει τη ζωή της.

Ο 11χρονος πλέον γιος της είναι πολύ χαρούμενος, που θα βρεθεί ξανά μαζί με τη μητέρα του. Τόσα χρόνια αναρωτιόταν, γιατί δεν την είχε κοντά του, όσο μεγάλωνε, όπως οι συμμαθητές και οι φίλοι του. Μετά από συμβουλή των ψυχολόγων, το παιδί ήξερε, ότι η μητέρα του είναι στην Αθήνα για δουλειά και μέχρι και σήμερα δε γνωρίζει την πραγματική αλήθεια, για όσα έχουν συμβεί. Η ίδια η μητέρα του φρόντιζε να είναι παρούσα στη ζωή του με τον τρόπο της, τηλεφωνώντας του κάθε απόγευμα μέσα από τη φυλακή, για να διαβάσουν μαζί. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Αναστασάκης, το 11χρονο αγόρι είναι ένας άριστος μαθητής.

Η 43χρονη έχει μετανιώσει -σύμφωνα με τον δικηγόρο της- για τη σχέση που έκανε με τον δολοφόνο του συζύγου της, αλλά και για την τροπή που πήραν τα πράγματα εξαιτίας αυτής της σχέσης. Αυτό όμως που θέλει τώρα, είναι να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τον γιο της.