Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος Έλληνας οπαδός

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος Έλληνας οπαδός

Η ανακρίτρια αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA, τόσο του θύματος, όσο και του 35χρονου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 35χρονος Έλληνας οπαδός ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο.

Στον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα όταν υπάρχει αγώνας.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος βρέθηκε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες μετά τις πληροφορίες, ότι DNA του εντοπίστηκε σε μαχαίρι, όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση, για την οποία έχουν προφυλακιστεί 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής, αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA, τόσο του θύματος, όσο και του 35χρονου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 35χρονος ισχυρίζεται, ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου, για την οποία δεν έχει προσωποποιηθεί η κατηγορία, καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα. Υπενθυμίζεται, πως ο κατηγορούμενος κρατείται, καθώς έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών για άλλη υπόθεση, που αφορά σε επεισόδια στο Βόλο το 2017.

Μαρία Ζαχαροπούλου