Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Την έβαλα στο καρότσι του μωρού και την πέταξα»

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Την έβαλα στο καρότσι του μωρού και την πέταξα»

Αμετανόητη η αδελφή της που ομολόγησε το έγκλημα - Τι υποστήριξε

Κυνική ήταν η ομολογία της αδελφή της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, για το πώς τη σκότωσε μέσα στο διαμέρισμα όπου έμεναν στην Κυψέλη.

«Τη σκότωσα επειδή τη μισούσα. Την πάτησα στον λαιμό, μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει», φέρεται να είπε η αδελφή της άτυχης μητέρας, αφήνοντας άφωνους εισαγγελέα και ανακριτή. Σύμφωνα με το MEGA, όσοι γνώριζαν τις δύο αδελφές, μιλούσαν για δύο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, που είχαν μια εκρηκτική σχέση, γεμάτη καβγάδες και εντάσεις από μικρή ηλικία. Οικογενειακός φίλος είπε, ότι η 23χρονη σήμερα κοπέλα ζήλευε πάντα τη Φαίη και τη φθονούσε, γιατί ήταν η αδυναμία του πατέρα τους.

Δολοφονία Φαίης: «Μη φωνάζεις μωρή π@@@, έφτασε η ώρα σου»

Η περιγραφή της δολοφονίας της Φαίης συγκλονίζει. «Εκείνο το βράδυ η μητέρα μας είχε φύγει για τη δουλειά και θα επέστρεφε το πρωί. Εγώ ήμουν μόνη στο σπίτι και φρόντιζα τα παιδιά της Φαίης, που έλειπε. Στις 9:00 και κάτι το βράδυ γύρισε στο σπίτι και την είδα να αλλάζει ρούχα για να ξαναβγεί. Τότε μου γύρισε το μάτι. Άρχισα να της φωνάζω "πού πας πάλι; Με έχεις εδώ και κρατάω τα παιδιά σου;". Την πέταξα στον καναπέ και στη συνέχεια τη βούτηξα και της έριξα μια σπρωξιά. Η Φαίη έπεσε κάτω κι άρχισε να ουρλιάζει. Τότε εγώ την πάτησα με το πόδι μου στον λαιμό και της είπα: "μη φωνάζεις μωρή π@@@, έφτασε η ώρα σου. Σε σκοτώνω», φέρεται να υποστήριξε η 23χρονη στην απολογία της.

Ερωτήματα προκαλούν οι ισχυρισμοί της 23χρονης, για το πώς μετέφερε το πτώμα της αδελφής της και το εγκατέλειψε στο σημείο, όπου τελικά βρέθηκε. «Έβαλα το πτώμα της στην κρεβατοκάμαρα και το τύλιξα με μια κουβέρτα. Κατά τις 11:30 το βράδυ επέστρεψε η σπιτονοικοκυρά και με ρώτησε, πού είναι τα παιδιά. Της είπα ότι κοιμούνται. Περίμενα να κοιμηθεί κι αυτή και γύρω στις 4:00 το πρωί έβαλα τη Φαίη στο καρότσι του μωρού και την παράτησα 500 μέτρα από το σπίτι», φέρεται να είπε.

Φέρεται ακόμα να υποστήριξε, ότι όλα τα έκανε μόνη της και ότι η μητέρα και η σπιτονοικοκυρά της δεν είχαν καμία συμμετοχή. «Τη μισώ, τη μισώ! Και τώρα να μου την έφερναν μπροστά μου, το ίδιο θα έκανα», φέρεται να είπε χωρίς ίχνος μετάνοιας για την πράξη της. Πάντως, η ομολογία της αδελφής της Φαίης έχει αρκετά κενά και δε φαίνεται να πείθει. Ο πατέρας της τόνισε, πως στη δολοφονία εμπλέκονται τόσο η μητέρα, όσο και η σπιτονοικοκυρά και υποστήριξε ότι έβαλαν μπροστά την κόρη του για να τα πάρει όλα πάνω της.