Στην ανακρίτρια ως κατηγορούμενη η 25χρονη που είχε καταγγείλει βιασμό σε σουίτα

Στην ανακρίτρια ως κατηγορούμενη η 25χρονη που είχε καταγγείλει βιασμό σε σουίτα

Κατηγορείται μαζί με δύο επιχειρηματίες για αρπαγή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση, παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της 25χρονης η οποία είχε καταγγείλει, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί της κατηγορούνται και δύο επιχειρηματίες, ηλικίας 51 και 49 χρονoν, οι οποίοι είχαν καταθέσει υπέρ της στο πλαίσιο της ανάκρισης για την υπόθεση του βιασμού. Οι τρεις τους φέρονται ότι απήγαγαν έναν μαιτρ, ο οποίος είχε διοργανώσει το επίδικο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Την επόμενη μέρα ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρούσε σχέση με την 25χρονη, φέρεται πως τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαιναν και οι δύο συγκατηγορούμενοι του.

Εκεί φέρεται πως τον εξύβρισε και τον χτύπησε με πιστόλι, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησε στο διαμέρισμα του, όπου τον απείλησε. Επιπλέον, τον υποχρέωσε να αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα ονόματα των μελών μιας παρέας από την Αθήνα, κατονομάζοντας τους ως εμπλεκομένους στον βιασμό της 25χρονης. Εις βάρος των τριών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για αρπαγή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση, παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα. Σήμερα η 25χρονη κι άλλοι δύο κατηγορούμενοι παρουσιάστηκαν στην 6η τακτική ανακρίτρια, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στο τέλος του μήνα.